4 [VIDEO] “Saya takkan pakai..” – DSV terjah bawa cincin, lqbal terp4ksa layan jam 3 pagi.

Selepas meIuahkan rasa tawar hati untuk berkahwin, lelaki yang dikaitkan bercinta dengan Datuk Seri Vida (DSV) iaitu Ahmad Iqbal Zulkefli ‘diterj4h’ jutawan k0smetik berkenaan di rumahnya sekitar jam 3 pagi tadi.

Menerusi beberapa perkongsian di InstaStory, Iqbal tidak menyangka DSV datang membawa sebentuk cincin apatah lagi dia tidak pernah mendedahkan mengenai alamat rumahnya sebelum ini.

Lelaki berusia 27 tahun itu berkata, dia seolah-olah ‘terp4ksa’ melayan kedatangan ibu kepada dua cahaya mata itu walaupun mengaIami em0si kurang stabil selain memaklumkan akan memul4ngkan cincin tersebut.

DSV tinggalkan cincin, saya takkan pakai.

Kedatangan Datuk Seri Vida tanpa pengetahuan saya. Kali terakhir saya berhubung dengan beliau pada September lalu.
“Saya keluar tanpa pakaian penuh, kerana fikir adik saya yang ketuk pintu rumah. Alamat rumah saya pun entah dari mana beliau jumpa,” tulisnya.

Menerusi muat naik video di InstaStory itu, dapat dilihat DSV atau nama sebenarnya Hasmiza Othman sedang duduk bercerita mengenai cincin yang dibawa sambil ditemani anak lelakinya Kacak.

“PukuI 3 pagi.. terkejuut”

“Apa point cakap pasaI cincin?”

“Terkejuut saya, keluar tak pakai baju & seluar..”

Sementara itu, Iqbal juga menghubungi pengawaI keselamatan yang menjaga pagar kediaman dengan memberi ‘am4ran’ supaya jangan sewenang wenang membenarkan ‘orang luar’ menjejaki rumahnya..

“Macam mana boleh mudah lepas?”

Terdahulu, pasangan itu merancang bagi mendirikan rumah tangga pada Disember akan datang tetapi telah berdepan pelbagai k0nflik sehingga belum dapat dipastikan lagi mengenai status perhubungan mereka pada ketika ini.

Sumber: Instagram Ahmad Iqbal Zulkefli

Via omm

Be the first to comment on "4 [VIDEO] “Saya takkan pakai..” – DSV terjah bawa cincin, lqbal terp4ksa layan jam 3 pagi."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*