Gara-Gara Foto Letak Tangan Di Bahu Fattah Amin, Netizen Teg0r Nelydia Senrose – ‘Fazura Tak Mar4h Ka?’

Gara-gara memegang bahu Fattah Amin ketika sesi berfoto, nama pelakon, Nelydia Senrose menjadi bualan ramai di media sosiaI. Rata-rata netizen mendkwa pelak0n ‘jelita’ tersebut tidak menjaga batas sebagai seorang isteri dan tidak menghormati perasaan Fazura.

Khilaf asmara.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Fasha Sandha (@fashasandha)

Di Instagram, Fasha Sandha memuat naik foto dirinya bersama Fattah Amin dan Nelydia Senrose ketika menjayakan penggambaran sebuah drama iaitu ‘Khilaf Asmara’ terbitan Radiusone. Seperti pelakon-pelakon yang lain, mereka bertiga dipercayai merakam foto sebagai kenangan tatkala, menjayakan setiap babak yang dilakonkan. Namun begitu, tangan Nelydia yang sedang memegang bahu Fattah Amin pada masa itu ternyata mencuuri perhatian ramai.

“Kenapa sentuh suami orang”

Rata-rata netizen mempersoalkan tindakan Nelydia menyentuh Fattah Amin. Jelas netizen, Nelydia boleh sahaja merakam foto tanpa menyentuh pelakon lelaki itu seperti yang dilakukan oleh Fasha Sandha. Walau bagaimanapun, netizen berharap Nelydia lebih berhati-hati selepas ini ketika sesi berfoto. Bukan itu sahaja, netizen turut memberi pesanan kepada Fasha Sandha agar memeriksa dulu setiap foto yang dimuat naik di sosiaI media agar tidak timbul fitn4h. Menerusi pemerhatian pihak OhBulan! Fasha dilihat meletakkan ‘tag’ nama Fazura dan suaminya di foto tersebut.

Komen dari fb ohbulan

Sumber: Fasha Sandha

Via ohbulan

Be the first to comment on "Gara-Gara Foto Letak Tangan Di Bahu Fattah Amin, Netizen Teg0r Nelydia Senrose – ‘Fazura Tak Mar4h Ka?’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*