[VIDEO] “Harap bertabah br0” – Lelaki Menang!s Lepas Ternampak Tunang Jumpa Lelaki Lain Di Stesen Minyak.

Sebelum satu hubungan itu ke jinjang pelamin, sudah semestinya setiap pasangan akan melalui fasa merisik dan bertunang terlebih dahulu. Macam orang selalu kata, setiap fasa mempunyai cab4ran dan dugaan tersendiri.

Namun begitu, tak semua pertunangan berakhir dengan perkahwinan yang diimpikan. Ini kerana, ketika dalam waktu bertunang, bermacam perkara yang tak diranc4ng boleh berIaku. Seperti perkongsian video TikTok menerusi akaun @faizolpejo42, yang viral kerana satu kej4dian melibatkan sahabatnya.

Dalam video itu, lelaki yang dikenali sebagai Faizol, menceritakan peristiwa yang menyebabkan kawannya men4ngis teresak-esak di sebuah stesen minyak. Ternyata, pvnca kawannya itu men4ngis kerana dia terlihat tunangnya bersama dengan lelaki lain dalam kereta.

Namun begitu, lelaki itu tidak mampu melakukan apa-apa dan hanya mampu lihat dari jauh. Disebabkan rasa kec3wa yang mel4mpau, dia tidak menahan air mata dan men4ngis teresak-esak. Dia juga dilihatkan tidak mampu berkata apa-apa walaupun telah ditenangkan oleh Faizol.

Netizen di bahagian komen juga ramai yang meminta supaya dia tenang dan anggap bahawa itu adalah ujian yang diberikan untuk menunjukkan siapa tunangnya yang sebenar sebelum terlambat. Ada juga yang berkata, sekurang-kurangnya kebenaran ditunjukkan sebelum mereka mendirikan rumah tangga.

“Saya faham perasaan dia, saya pernah alami benda sama… Ambik masa untuk bangkit semula” – Netizen

Dengan apa yang berlaku, anggaplah ia ada hikmah tersendiri. Ini kerana, sebagai manusia kita juga perlukan masa untuk memperbaiki diri sendiri. Jadikan sebagai iktibar dan janganlah bers3dih terlalu lama.

Min harap kawan Faizol diberikan kekuatan dan juga diberikan pasangan yang lebih baik di masa akan datang.

Sumber LM

Be the first to comment on "[VIDEO] “Harap bertabah br0” – Lelaki Menang!s Lepas Ternampak Tunang Jumpa Lelaki Lain Di Stesen Minyak."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*