[VIDEO] Si adik kahwin dulu, pemuda SEDlH berpis4h dengan kembar – “Saya tak tahu lagi biIa”

Bagi segelintir pasangan kemb4r, mereka ibarat air dicincang tidak akan putuus setelah membesar dengan berkongsi pelbagai h0bi dan minat yang sama.

Namun apabila tiba soal jod0h, salah seorang daripada mereka pasti berasa amat berat hati kerana perlu ‘meIepaskan’ si kembar kepada pasangannya.

Situasi seperti itu dihadapi oleh seorang pemuda, Wan Fais Fayzan (Fais) apabila kembar seirasnya Wan Fais Faraqhan (Paan) selamat mendirikan rumah tangga dengan pilihan hati yang dikenali sebagai Nik NurLiyana.

Kembar saya dah kahwin!

Menerusi video di apIikasi TikT0k, pemuda berusia 20 tahun itu mengakui sed!h apabila terp4ksa berpis4h dengan adiknya tetapi tidak lupa mendoakan agar rumah tangga Paan kekal bahagia hingga ke syurga.

“Lepas ni mungkin tak bersama kembar lagi @faisfaraqhan. Semoga bahagia kembar kesayanganku,” tulis pemuda yang bekerja di sy4rikat kurier J&T itu.

Kompilasi video berdurasi seminit 12 saat itu memaparkan Fais merakam momen kenangan bagi meraikan hari bahagia kembarnya dalam satu majlis yang dipercayai berlangsung di kediaman mereka di Kelantan.

Selain meraih hampir sejuta tontonan, video tersebut turut menerima pelbagai reaksi netizen yang rata-rata mengucapkan tahniah kepada pasangan mempelai berkenaan.

Malah ada juga individu meluahkan rasa kasihan terhadap Fais yang ‘single’, namun sempat mengus!k bahawa pemuda itu akan menemui jodohnya selepas ini.

Harap isteri tak tersiIap suami.

Lahir sama2, jodoh m4ut tetap rahsia Allah.

Tunggu i habis sekolah lah…

Moga jumpa jodoh yang baik2

Sumber: TikTok @wanfais__ & @faisfaraqhan

Via omm

 

Be the first to comment on "[VIDEO] Si adik kahwin dulu, pemuda SEDlH berpis4h dengan kembar – “Saya tak tahu lagi biIa”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*