[VIDEO] Sudah 24 tahun meninggaI dunia, kain kapan arw4h abang langsung tak rep0t

Pemergian orang tersayang sememangnya khabar duka buat seluruh ahli keluarga. Pastinya suasana pilu akan menyelubungi lebih-lebih lagi sewaktu jen4zah ingin dikebumikan.

Hal ini turut dirasai sendiri seorang pengguna TikTok dikenali sebagai Zuneeka Rashid apabila berkongsi momen sewaktu pr0ses pengebumian bapanya yang meninggal dunia pada pertengahan tahun lalu iaitu 1.7.2020.

Gali semula pusara untuk kebuumi arw4h bapa.

Apa yang menjadi perhatian ramai adalah video perkongsiannya yang memaklumkan jen4zah bapa telah dikebvmikan satu liang dengan Allahyrham abangnya yang meningg4l dunia pada tahun 1996.

Namun, ketika digali, kejadian mengejvtkan telah berlaku kerana kain kapan Allahy4rham abangnya masih utuh dan langsung tidak reput.

https://youtube.com/shorts/wM8QcDOt6TI?feature=share

 

Kain tersebut juga kelihatan elok dan tul4ng-tul4ng jen4zah masih lengkap dan tiada yang telah hiIang pun. Perkara berkenaan sememangnya satu keajaiban kerana hanya insan terpilih yang diberi keistimewaan seperti itu.

Kebaikkan apa yang pernah dilakukan ketika hidup

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, ramai yang meninggalkan k0men dengan mengucapkan Allahuakbar kerana takjub dengan kebesaran Allah S.W.T.

Mereka juga turut mendoakan agar allahy4rham abang serta bapa pengguna TikTok itu terus dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.

Sumber: TikTok @kakzue_kaklat

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Sudah 24 tahun meninggaI dunia, kain kapan arw4h abang langsung tak rep0t"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*