[VIDEO] Ustaz Ini Tunjuk Bagaimana Rupa Bentuk Makhl0k AIam Sebalik Mata Pada Awalnya Dia Tidak Mahu Tunjuk Video.

Seorang ustaz bernama Md Rosdi Hasan telah memuat naik 1 video menunjukkan bagaimana dia berjumpa dengan satu makhl0k halus di satu l0kasi yang tidak didedahkan.

L0kasi tersebut kelihatan seperti di kawasan suungai dalam satu kawasan pendalaman.

Ustaz Md Rosdi bukan satu nama yang biasa biasa dalam paran0rmal ini. Beliau yang juga per4wat tradisional pernah tuIar di media sosiaI dengan satu video tentang pont1anak yang tiba tiba datang.

akar perubatan Islam, Ustaz Md Rosdi Hasan antara perawat yang dikenali ramai kerana sering berkongsi kisah mist!k di Facebook. Dia juga berkongsi cabaran yang dihadapi demi mer4wat pes4kit yang memohon bantuan daripadanya.

Seperti video yang dimuat naiknya di Youtube, kelihatan kelibat poc0ng terbang menghampiri ketika sesi menangk4p saka yang dikatakan mengg4nggu anak cucu ‘tuannya’.

Menurut Ustaz Rosdi Hasan, pes4kit yang meminta pertolongannya kali ini diibaratkan seperti bapa sendiri. Pes4kit ini merupakan sahabat baik kepada orang tuanya. Malah, pelbagai pertoIongan yang dihulurkan rakan karib bapanya ini memandang ustaz sekeluarga hidup susah.

Semasa rawatan berlangsung, lampu tiba-tiba pecah dan pis4u yang digunakan untuk memotong daun pisang berpusing-pusing dengan sendiri. Pada minit ke 9:44 saat, jelas kelihatan kelibat poc0ng muncul di sebalik tirai.

Nampak MakhIuk Halus ..

Menurut Ustaz Md Rosdi, sepatutnya beliau tidak mahu memuat naik video makhl0k tersebut kerana bimbang akan jadi fitn4h. Ini kenyataan penuh beliau.

“Bukan semua manusia yang mempunyai kelebihan untuk berinteraksi dengan makhIuk di alam sebalik mata.

Pada mulanya saya tidak mahu mengeposkan video ini kerana ia boleh mendatangkan fitn4h.

Namun begitu saya tetap mengeposkan video ini kerana ingin berkongsi cerita mengenai alam disebalik mata bagainama rupa bentuk wajah makhl0k alam sebalik mata, cuba besarkan gambar makhl0k Itu bagainama kewujudannya.

Hanya jauhari yang mengenal maknikam dari apa yang tersurat daripada apa yang tersirat”

Video:

Dibawah pula video dimana beliau didatangi pont1anak.

Sumber: AwattSyeikhhh Network

Be the first to comment on "[VIDEO] Ustaz Ini Tunjuk Bagaimana Rupa Bentuk Makhl0k AIam Sebalik Mata Pada Awalnya Dia Tidak Mahu Tunjuk Video."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*