Kembali rujuk lepas sebulan dicer@i suami, wanita minta ‘peny0nd0l’ bertaubat.

Siapa s4ngka rumah tangga yang dibina atas dasar cinta akhirnya terler4i disebabkan orang ketiga. Sebagai seorang wanita yang teraniaya, sudah pasti rem0k hati seorang isteri apabila suami tersayang ‘kant0i’ cur4ng dengan wanita lain ketika anak pertama baru sahaja dilahirkan.

HaI ini samalah seperti perkongsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @ctkrmh_ apabila perkahwinannya yang baru setahun berlangsung telah dig4nggu orang ketiga hingga suaminya mencer4ikannya.

Sedar kesiIapan dan rujuk.

Namun, jodoh itu di tangan Tuhan. Selepas hampir sebulan lebih berpis4h, suaminya telah menyedari kesilapannya dan kembali rujuk sebagai suami isteri.

Walau bagaimanapun, menerusi video yang dikongsikan, dia telah memuat naik satu lap0ran p0lis memaklumkan telah dipuk0I sewaktu perbal4han terjadi.

Disebabkan memikirkan anak mereka yang masih kecil, dia dan suami telah kembali bergelar suami isteri pada 1 November 2021.

Beri am4ran kepada penyond0I

Namun, wanita tersebut menerusi kapsyen yang disertakan telah memberi am4ran kepada ‘penyond0l’ rumah tangganya supaya bertaubat dan tidak menggngu keluarga mereka lagi.

“Saya harap perempuan tu dah taubat untuk gnggu rumah tangga orang, dan satu lagi awak takde hal untuk takut dan cembvru  bila dia jumpa anak bini dia,” tulisnya.

Dugaan rumah tangga memang hebat.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah menitipkan pesan supaya pengguna TikT0k itu bersabar dengan dugaan rumah tangga yang dialaminya.

Mereka juga berharap agar hubungan perkahwinan yang baru setahun terbina berkekalan lebih-lebih lagi apabila mereka sudahpun mempunyai seorang cahaya mata.

Sumber: TikTok @ctkrmh_

Via omm

Be the first to comment on "Kembali rujuk lepas sebulan dicer@i suami, wanita minta ‘peny0nd0l’ bertaubat."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*