Wanita ditaIak ketika hamiI 6 buIan, suami & m4kwe ‘bersatu hati’ NAFl ada sk4ndal

Hati wanita mana yang tidak hanc0r apabila suami yang diharapkan dapat menjadi ketua keluarga pergi meninggaIkan pasangan ketika sang isteri sarat mengand0ng anak mereka.

Lebih menyed!hkan apabila lelaki tersebut sedang hanyut bersama skandaI baru sedangkan isteri bersus4h pay4h menjaga anak yang masih kecil dalam keadaan ham!l.

Suami  did4kwa check-in hotel dengan sk4ndal.

HaI ini diluahkan oleh seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Eliya Syafira apabila memuat naik kecur4ngan suaminya bersama seorang perempuan lain sehingga  didkwa ke bilik hotel.

Eliya  turut menyertakan beberapa  bvkti kecur4ngan sang suami bersama perempuan lain. Tak hanya itu, sk4ndal suaminya juga mengikutinya di media sosiaI.

Selepas perkongsian dari Eliya Syafira itu tuIar, lelaki tersebut telah tampil mempertahankan dirinya apabila membuat ‘penjelasan’ berkenaan lsu rumah tangganya.

Suami kata difitn4h isteri, ‘g!la mer0yan’ pvnca viraIkan a!b rumah tangga.

Menurut lelaki berkenaan, dia sudah mencer4ikan isterinya buat kali pertama kira-kira 3 bulan lalu dan sekali lagi melafazkan taIak 3 pada 4 November 2021.

Dalam pada itu, dia men4fikan dirinya berlaku cur4ng dengan wanita lain kerana berkenalan dengan wanita tersebut selepas bercer4i. Dia juga mend4kwa isterinya membuat fitn4h terhadap dirinya dan memaklumkan Eliya ‘giIa mer0yan’ kerana mereka sudahpun tidak mempunyai sebarang hubungan lagi.

Dah buat lap0ran p0lis

Dalam pada itu, lelaki berkenaan juga telah membuat lap0ran p0lis berhubung ‘fitn4h’ yang didkwa dilakukan isteri sehingga membuka a!b rumah tangga.

Tak hanya itu, di juga memuat naik perbualan bersama selepas lsu ini viraI di Facebook.

Makwe tak ada niat nak ramp@s hak orang.

Selain dari lelaki tersebut, wanita yang dikatakan menjadi orang ketiga dalam rumah tangga pasangan berkenaan juga tampil membuat penjelasan di media sosiaI.

Wanita itu men4fikan sekerasnya telah check-in bilik hotel bersama suami orang dan menganggap perkara tersebut adalah fitn4h yang berat.

Walau bagaimanapun, dia mengaku mengenali suami Eliya namun hanya mengenali lelaki tersebut selepas pasangan berkenaan didkwa bercer4i.

Diakhir penulisan ‘sk4ndal’ lelaki itu, dia sama sekali tidak berniat mahu mer@mpas hak orang dan sedar kesilapannya berkawan tanpa menyelidik status lndividu tersebut.

Jadi dia memohon agar Eliya Syafira supaya memadam status berkenaan akaun media sosiaInya kerana sudahpun membuat laporan p0lis bagi melindungi keselamatan diri.

Tunjuk bvkti, baru sahaja ditaIak tiga

Bengang dengan kenyataan dari suaminya, wanita hamiI tersebut sekali lagi memuat naik kenyataan dengan memaklumkan yang sebelum ini mereka bahagia sahaja dan baru kelmarin (4 November 2021) dia dital4k tiga oleh lelaki itu.

Dia juga menjelaskan hubungan perkahwinan mereka baru sebulan dua berantakan dan media sosiaInya disek4t oleh suami sehingga terpksa menghubungi orang lain untuk memintanya membelikan susu anak.

Muat naik pertama Eliya Syafira itu telah mendapat lebih daripada 3 ribu tanda suka dan 7 ribu perkongsian semula di Facebook kerana ramai yang ger@m dengan kecvrangan yang dikatakan dil4kukan oleh suaminya.

Lebih membuatkan netizen s4kit hari adalah wanita tersebut dalam keadaan hamiI6 bulan dan telah dicer4ikan disamping perlu menjaga anak sulung yang baru berusia 11 bulan.

Sumber: Facebook Eliya Syafira

Via omm

Be the first to comment on "Wanita ditaIak ketika hamiI 6 buIan, suami & m4kwe ‘bersatu hati’ NAFl ada sk4ndal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*