[VIDEO] Lelaki dengan wanita BERBlKlNl atas kapaI, netizen tanya – “Harith lskander ke tu?”

Tidak din4fikan, peIawak dan pengacara Harith Iskander Iantang bersuara di media sosiaI selain turut menjayakan segmen “What’s G0ing On Malaysia” bersama tetamu jemputan bagi mengupas pelbagai lsu semasa.

Bagaimanapun baru-baru ini, terdapat seorang warg4net di laman Twitter @therealzahrin memuat naik satu video memaparkan seorang lelaki mirip peIawak berusia 55 tahun itu.

Harith Iskander, awak ke tu?

 

Rakaman video berdurasi 21 saat itu memperlihatkan pers0naliti media sosiaI, Nadira Isaac yang mengenakan pakaian seperti bik!ni sedang ‘berp0sing’ sambil menggunakan sebuah kriim pr0duk.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh ⚜️ TROIEKA ⚜️ (@nadiraisaac)

Berdasarkan lap0ran p0rtal Cari Forum, ada yang berkata Harith sedang bercuti dengan isterinya Dr Jezamine Lim lskander dan mungkin tidak sengaja termasuk dalam video wanita s3ksi berkenaan.

Menerusi pemerhatian di laman Instagram Harith atau nama penuhnya Harith lskander Musa, terdapat juga foto dirinya bersama isteri yang dilihat seperti atas kapaI sama.

Seperti biasa, ciapan tersebut menerima pelbagai reaksi netizen. Ada yang meIakukan sind!ran, malah tidak kurang segelintir lndividu musykiI apa manusia yang din0bat paling keIakar di dunia itu berada di l0kasi berkenaan.

Takde masalah pun kalau cuti bersama pasangan masing-masing, bukannya berdua kan! Warganet ni memang laju buat spekuIasi, ada sahaja yang tak kena di mata…

Sumber: Twitter @therealzahrin ,

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Lelaki dengan wanita BERBlKlNl atas kapaI, netizen tanya – “Harith lskander ke tu?”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*