“Jangan Buat B0d0h Biar Dia Tunggu”-Fauziah Nawi Kec3wa Dengan Pr0duksi ‘Rej3ct’ AmeruI Affendi

Pelak0n veteran, Fauziah Nawi tampil meluahkan rasa ber@ng selepas pelakon berbakat besar, Amerul Affendi membuat pended4han bahawa wataknya telah ditukarkan dengan peIakon lain tanpa dimaklumkan terlebih dahulu..

Anggap Pr0duksi Tersebut Bi4dab & Kurang Ajar
Menerusi p0sting di laman Faceb00k beliau, Fauziah menyifatkan sikap yang diberikan oleh pr0duksi tersebut sebagai biad4b dan kurang ajar.

“Inilah sikap biad4b sesetengah Pr0duction House sesetengah PM Pr0duction Malaysia. Kurang ajar.”-teg0r Fauziah.

“Nak Cakap Maaf Stesen Reject U Pun Susah Ke”-Fauziah Nawi.

Tambahnya lagi, pihak yang terIibat sepatutnya tidak seharusnya membiarlan aktor tersebut menunggu dan dan perlu memaklumkan terlebih dahulu sekiranya ingin mengug0rkan namanya.

“Kalau akt0r tu dah kena rej3ct stesen kau bagitaulah jangan buat b0d0h kau biar dia tunggu.

Nak cakap maaf stesen rej3ct u pun susah ke. U boleh ambik j0b lain. Memang biad4p.”- katanya lagi.

PeIakon berusia 68 tahun ini turut memberitahu bahawa nasib pelakon dan mereka yang berada di sebalik tabir akan terbiar dan teran!aya selagi tiada Akta PembeIaan untuk insan yang bergeIar anak seni.

“Nasib pelakon dan mereka yang di belakang tabir akan terus terbiar dan teran!aya selagi tak ada Akta PembeIaan dan tak ada Union untuk membeIa insan seni ini.”- katanya.

Sumber murai

Be the first to comment on "“Jangan Buat B0d0h Biar Dia Tunggu”-Fauziah Nawi Kec3wa Dengan Pr0duksi ‘Rej3ct’ AmeruI Affendi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*