[VIDEO] GADlS terharu diberi cincin tanda ‘l0ck’ – “Aku pakai ni, hasiI kerja keras dia..”

Seorang gad!s terharu apabila menerima sebentuk cincin emas dipercayai daripada teman Ielakinya sebagai tanda ‘l0ck’ atau ‘dimiliki’ sekali gus tidak boleh berlaku cur4ng dengan orang lain.

Nur Syazuwanie menerusi dua perkongsian video di aplikasi TikT0k mengakui, dia menghargai pemberian itu hasil penat lelah kekasihnya Amirul Haqeem yang mengumpul duit untuk membeli cincin tersebut.

“Kira dah l0ck la ni kan? Jaga elok2 okay”

Berdasarkan rakaman salah satu video, kelihatan Syazuwanie dipakaikan cincin di jari manisnya oleh lelaki berkenaan ketika mereka berjumpa di sebuah pasar raya p0pular di Melaka, bulan lalu.

“Alhamdulillah, cincin yang aku pakai sekarang adalah hasil kerja kerasmu,” luah Syazuwanie terharu melihat peng0rbanan teman lelakinya.

Meninjau ke ruangan k0men, video ‘l0ck’ yang meraih 140,100 tontonan itu dihujani pelbagai reaksi netizen yang menyifatkan gad!s tersebut bertuah disayangi sebegitu rupa selain mendoakan agar hubungan berakhir di jinjang pelamin.

Bagaimanapun, terdapat juga lndividu menegur tidak manis sekiranya pasangan kekasih bersentuhan kerana belum mempunyai hubungan halal. Namun, Syazuwanie menerima baik nasihat diberikan.

Sumber: TikTok @nrsyazzuwanie

Via omm.

Be the first to comment on "[VIDEO] GADlS terharu diberi cincin tanda ‘l0ck’ – “Aku pakai ni, hasiI kerja keras dia..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*