[VIDEO] “Hati saya PEDlH…”- Baru saja menang ABPBH34 tapi ibu Janna Nick pula kec3wa dgn perkara ini.

KEJAYAAN Janna Nick merangk0l gelaran Bintang Paling P0pular di malam Anugerah Bintang P0pular ke-34 (ABPBH34) pada Sabtu lalu cukup membanggakan keluarga tersayang.

Melihat sendiri perjalanan berliku yang dilalui sepanjang 10 tahun berkecimpung dalam industri seni, ibunya Shahzani atau lebih mesra disapa Mama Scha, berkata Janna seorang anak yang bertangg0ngjawab dan mengutamakan keluarga.

Menyedari anak keduanya itu sering dihlmpit k0ntr0versi, Scha mengambil keputvsan untuk tidak membuka media sos!al kerana blmbang hatlnya terg0res dengan pelbagai k0men j4hat yang ditulis netizen.

“Kemenangan ini paling bersejarah, hampir 10 tahun dia bekerja ker4s, apa yang saya nampak dia anak bertanggvngjawab, bervsaha untuk bahagiakan keluarga, memang Allah luaskan rezeki untuk dia.

“Walaupun selama ni ramai orang k.ecam dia, saya tak boleh tengok media soslal sangat sebab hatl saya memang p.edih kalau tengok orang k.utuk dia tapi saya kenal dia macam mana.

Janna Nick bersama ibu dan dua adiknya.

“Nampak dia ker4s tapi hatl dia lembut, saya memang tak boleh nak tengok media soslal, nampak berita tentang dia saya tak boleh tahan!” katanya.

Ibu berusia 48 tahun itu berkongsi luahan hatinya menerusi rakaman video berdurasi 10 minit yang dimuat naik Janna di saluran YouTube Janna Nick pada Selasa.

Dalam rakaman tersebut, ibu kepada empat anak ini dilihat seb4k sehingga menitiskan air mata mengen4ng perjalanan suk4r Janna sepanjang berada dalam industri seni.

Dalam pada itu, Mama Scha berkata dia tidak henti-henti mendoakan agar urusan Janna dipermudahkan dan pekerjaan yang dilakukan ini dapat memberi manfaat kepada orang lain.

Kejayaan Janna Nick benar-benar membanggakan keluarga.

“Setiap hari dia keluar bekerja, saya doakan Allah permudahkan perjalanan dan setiap langkah dia. Saya doa dia bahagia dunia dan akhirat serta jadi anak terbaik yang boleh memberikan kebaikan, manfaat lebih ramai orang di luar sana.

“Itu yang saya doa setiap hari dekat dia. Tapi setakat hari ini saya bangga dengan pencapaian dia, banyak sangat peng.orbanan dia, bantu sana-sini… semoga akan datang usahanya ini memberi kebaikan untuk orang sekeliling,” ujarnya.

TONTON VIDEO LUAHAN IBU JANNA INI!

Pada malam ABPBH34, Janna mer4ngkul anugerah utama Bintang Paling Popular selepas menerima lebih 86 juta undian daripada peminat.

Selain itu, kekasih kepada aktor Dini Azan Schatzmann ini turut membawa pulang trofi Pelakon Filem Wanita Popular dan Pengacara TV Popular-mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Jangan Lupa juga untuk follow kami di Fb DUNIA MEDIA!

PERHATIAN : KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HIN44N ATAUPUN CAC14N.

Pihak DUNIA MEDIA tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak DUNIA MEDIA juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Terima kasih.

Sumber onlinediariviral

 

Be the first to comment on "[VIDEO] “Hati saya PEDlH…”- Baru saja menang ABPBH34 tapi ibu Janna Nick pula kec3wa dgn perkara ini."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*