Allahuu..Teng0klah betapa cint@nya ayah kepada anak, “Nampak ikhlas sangat tunggu anak”

Kasih sayang seorang bapa sememangnya tidak dapat din4fikan lebih-lebih lagi terhadap anak-anak. Kadangkala perbu4tan kecil yang diIakukan bapa kita sangat menunjukan betapa sayangnya pada anak-anak walaupun tidak diIuahkan menerusi kata.

Makan sama-sama dengan ayah.

HaI ini samalah seperti perk0ngsian yang dibuat oleh pengguna TikT0k dikenali sebagai Wahida apabila memuat naik video bapanya yang setia menunggu waktu makan tenghari di hadapan tempat kerja untuk makan bersama-sama dengannya.

Menurut wanita itu, bapanya meIakukan h4l tersebut hampir setia hari dan mereka akan makan di kedai makan berhampiran sambil berbual-bual sehingga waktu makan reh4tnya habis.

Sebab ayah terkej0t.

Dalam pada itu ramai yang tert4rik dengan satu lagi video yang dimuat naik oleh Wahida apabila menjelaskan mengapa bapanya terkej0t ketika menemuinya.

Teng0klah betapa cintanya ayah kepada anak.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggaIkan k0men dengan berasa terharu melihat kesetian seorang bapa yang tetap menanti anaknya untuk makan bersama-sama.

Mereka juga turut mengakui tersenyum melihat re4ksi c0mel bapa kepada pengguna TikT0k berkenaan yang berjaya dirakam ketika terkej0t diserg@h oleh anaknya.

Nampak ikhlas sangat tunggu anak.

Nak men4ngis lihat bapa tunggu anak.

C0meI bila ayah dia terkej0t.

Buat ramai seb@k jugak.

Semoga bapa panjang umur dan sihat selalu.

Sumber: TikTok @triplea201911

Via omm.

Be the first to comment on "Allahuu..Teng0klah betapa cint@nya ayah kepada anak, “Nampak ikhlas sangat tunggu anak”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*