[VIDEO] Ger@m Asyik Kena ‘G4nggu’, Wanita Ini Selamba ‘S0und’ H4ntu!

Korang ada tak pengalaman kena k4cau dengan makhl0k halus? Kalau tak ter0k pun mesti paling-paling kac4u sikit, manja-manja tu ada kan?

Tapi masa kena kac4u tu, apa reaksi korang? Terus p4nik ke, tenang fikir baca ayat, doa apa yang patut ke atau cabut Iari terus?

Kalau macam akak ni min salut habis lah. Dia boleh s0und sekali kat h4ntu tu sebab ger4m sangat asyik kena kac4u!

Melalui perkongsian di laman TikT0k milik Beufit Nourish ini, dikatakan mereka sering dig4nggu dari atas ceiling pejabat. Katanya g4ngguan tersebut dialami mereka setiap hari.

 

Namun, ak!bat dah tak tahan sangat asyik dig4nggu berhari-hari sehingga paling ter0k kedengaran bunyi seperti orang tebar pasir dan baling batu dari atas, akak ni beranikan diri ‘s0und’ apa yang ada dekat atas ceiling tu.

Katanya g4ngguan tersebut berIaku ak!bat dihantar orang lain yang bus0k hati. Biasalah adat berniaga, ada yang tak suka…

Jika dilihat di ruangan k0men, ada yang kata tind4kan akak ni mengam0k dan ‘s0und’ ‘benda’ tu adalah tind4kan yang betul. Kata mereka, jangan nampak kita lemah dan tak0t nanti ‘benda’ tu lagi suka.

Selain itu, ada juga yang mendoakan agar perniagaan akak ini dipelihara serta segalanya dipermudahkan. InshaAllah…

Zaman serba moden ni tak pay4h lah guna cara kotor nak majukan bisnes tu…bersaing lah secara sihat, barulah rezeki berkat.

Sumber LM

Be the first to comment on "[VIDEO] Ger@m Asyik Kena ‘G4nggu’, Wanita Ini Selamba ‘S0und’ H4ntu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*