[VIDEO] Sokong suami dari tiada apa2, usahawan SEDlH nama dibuang dari sy4rikat sendiri

Bagi sesiapa yang meminati jenama pakaian Elrah ExcIusive, pasti mengenali pasangan suami lsteri yang dikenali sebagai Nuramirah dan Elazman yang merupakan f0under kepada jenama tersebut.

Selain daripada bergeIar usahawan, mereka juga adalah salah seorang lnfluencer yang mempunyai pengikut agak ramai di laman sosi4l masing-masing.

D4kwa dikhi@nati suami.

Sumber video ak pixel21

Namun, perkahwinan mereka dikatakan agak tegang walaupun pernah beberapa kali mencuba untuk memperbaiki hubungan.

Susulan daripada itu, Nuramirah atau biasa membahasakan diri sebagai Kak Migha buat para pengikutnya telah menyatakan yang dia telah dikhi4nati kembali oleh suami.

Nama dibuang dari sy4rikat.

Menerusi Video yang dimuat naik semula oleh satu akaun TikT0k dikenali sebagai @aamiey14___, Nur Amirah memaklumkan yang dia telah dibuang daripada sy4rikat oleh suaminya sendiri walaupun sebelum ini dia bergeIar pengarah sy4rikat selepas meminta untuk berpisah.

Walau bagaimanapun, dia men4fikan dirinya gil4kan harta kerana apa yang dilakukan adalah untuk mendapatkan hak diri dan anak-anak kerana sebelum ini dialah yang membangunkan sy4rikat itu ketika suaminya masih tidak mempunyai apa-apa.

AIami tekanan perasaan di awal perkahwinan.

Tak hanya itu, usahawan muda tersebut juga memaklumkan yang dia pernah meng4lami tek4nan perasaan atau depr3si di awal perkahwinan dan pernah meminta untuk dicer4ikan kerana tidak merasa bahagia.

Lebih menyed!hkan, Nur Amirah menyatakan yang dia terpaksa pergi  memeriksa kand0ngan sendirian sepanjang kehamiIan kerana suami memberi alasan sibuk dengan kerja.

Tak tah4n lagi dengan apa yang berlaku.

Dalam live tersebut, usahawan berkenaan dilihat begitu sebak dan tertekan sehingga merayu agar suaminya segera melepaskan dirinya kerana sudah tidak tahan lagi hidup dalam perkahwinan yang tidak bahagia.

Harap ada pihak yang sudi nasihat suami.

Dia juga berharap agar mana-mana pihak yang mengenali suaminya supaya membantu memujuk lelaki itu untuk menjadi seorang yang lebih bertimbang rasa.

Sumber: Instagram Nuramirah11, TikTok @aamiey14___

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Sokong suami dari tiada apa2, usahawan SEDlH nama dibuang dari sy4rikat sendiri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*