[VIDEO] Pemuda ‘nerv0us’ kali pertama jumpa bakal lsteri, netizen kata dua2 segak!

Tidak din4fikan, masih terdapat anak yang menyerahkan soal jod0h kepada ibu bapa. Bukan terlalu memilih, namun pelbagai faktor menyebabkan mereka bersetuju sahaja dengan pilihan orang tua.

Mungkin situ@si tersebut boleh dikaitkan dengan seorang pemuda ini yang gement4r apabila kali pertama bertentangan mata dengan bakal isterinya.

Kisah pemuda itu dikongsi oleh adik perempuannya yang dikenali sebagai Bibi Eddy dengan memuat naik satu rakaman video menerusi apIikasi TikT0k.

Menurut Bibi, abangnya jelas kelihatan ‘nerv0us’ namun cuba bertenang ketika berkunjung ke rumah ibu bapa bakal isterinya bersama beberapa ahli keluarga lain.

“Abang saya kali pertama jumpa bakal isteri dia. Sebelum ni tak pernah jumpa langsung, nampak gement4r dia..,” tulisnya.

Selain itu, dia juga berkongsi satu lagi video memaparkan wajah bakal kakak iparnya yang dilihat duduk tersenyum tidak jauh dari lelaki berkenaan.

Meninjau ke ruangan k0men, video pertama yang meraih hampir 850,000 tontonan itu mendapat pelbagai reaksi netizen dimana rata-ratanya memuji ketampanan lelaki selain berselor0h dengan bertanya Bibi sekiranya memiliki abang lain yang masih bujang.

Malah, segelintir netizen mengatakan wajah bakal isteri abangnya kelihatan seiras seperti pelakon p0pular Uqasha Senrose sekali gus tidak jemu mata memandang.

Ada beradik lelaki lain tak?

Siapa wanita bertuah tu?

Tak pernah bercinta ke?

Dua2 segak! Moga naik pelamin.

Cantiknya, iras Uqasha Senrose

Jodoh pilihan keluarga ke apa?

Sama cantik sama padan!

Sumber: TikTok @bb.eddy

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Pemuda ‘nerv0us’ kali pertama jumpa bakal lsteri, netizen kata dua2 segak!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*