[VIDEO] 12 tahun dipenj4rakan, b@nduan seb4k lihat isteri & keluarga sambut kepuIangan.

Setiap orang meIakukan kesiIapan. Namun, sebagai manusia biasa semua orang berhak mendapatkan peluang kedua dalam hidup terutamanya selepas menyedari kesiIapan yang telah dilakukan.

HaI ini samalah seperti perk0ngsian daripada seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @hamizan_yusuf apabila memuat naik satu video seorang b4nduan yang baru sahaja dibeb4skan daripada penj4ra.

12 tahun dalam penj4ra..

Apa yang menarik perhatian dan membuatkan ramai terharu adalah penerimaan keluarga yang sama-sama menyambut kepulangan ketua keluarga selepas 12 tahun dit4han di sebalik tirai besi.

PeIukan dari keluarga.

Dapat dilihat, isteri, anak-anak dan cucu lelaki tersebut segera menyambut bekas b@nduan itu dengan peIukan serta juraian air mata kegembiraan kerana lnsan yang sudah lama tidak ditemui kini berada di hadapan mata.

Dalam kapsyen yang disertakan, pengguna TikT0k itu memaklumkan segala persoalan anak-anak lelaki tersebut akhirnya terjawab selepas dia dibebaskan.

Sambutan macam ni tambah keyakinan lupakan masa siIam.

Situ@si mengharukan itu telah mendapat perhatian ramai dan rata-rata berasa hiba melihat m0men tersebut. Mereka juga memuji betapa tabah dan setianya seorang isteri yang tetap menunggu suaminya  menjalani huk0man penj4ra selama 12 tahun tanpa sedikit pun berpaling.

Sehubungnan dengan itu, warganet menyimpulkan bahawa cara berkenaan adalah salah satu bentuk sokongan m0ral yang sangat baik buat bekas b4nduan agar mereka benar-benar lnsaf dan tidak berasa dipinggirkan sesudah keluar dari penj4ra.

Sumber: TikTok @hamizan_yusuf

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] 12 tahun dipenj4rakan, b@nduan seb4k lihat isteri & keluarga sambut kepuIangan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*