[VIDEO] “Sarah Mesti Bangga Kalau Dia Ada. Tahniah.”- Perniagaan Air Shuib Dapat Pengiktirafan Antarabangsa.

Shuib Sepahtu berk0ngsi berita gembira apabila perniagaan minuman p0pular, Bubblebee diiktiraf sebagai Lifestyle Beverage Brand Of The Year dalam majlis berprestij Made For The World ExceIIence Awards 2021.

Usahawan dan pelawak terkenal ini memuat naik beberapa foto dan video dirinya bersama Sheikh Paradon yang juga rakan kongsi Bubblebee, menerima sijil dan trofi anugerah antabangsa ini.

“Alhamdulillah syukur…Made For The World Excellce Awards 2021.Anugerah antarabangsa. Bubblebee di anugerahkan LIFESTYLE BEVERAGE BRAND OF THE YEAR. Tahniah Pasukan Bubblebee!!!” kongsinya melalui Instagram.

Melihat kejayaan yang dikongsikan usahawan selebriti itu, ramai rakan artis dan peminat membanjiri ruangan k0men di Instagram dengan ucapan tahniah dan ada juga yang k0men jika arw4h Siti Sarah ada, penyanyi tersebut pasti bangga dengan pencapai suaminya.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

“Alhamdulillah. Rezeki tak pernah salah alamat. Allah dah susun yang terbaik buat hambaNYA yang kuat berusaha. Salut abang @shuibsepahtu dan abang @sheikhparadon Jay tumpang gembira.”

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Alhamdulillah arw4h kak Sarah mesti bangga kalau dia tengok. Tahniah.”

“Tahniah sahabat!”

“Tahniah bang”

“Syukur. Alhamdulillah. Tahniah rezeki anak-anak…..”

“Alhamdulillah… Tahniah @shuibsepahtu … Mesti arw4h tengah tersenyum riang tengok kejayaan mu,” komen peminat.

“Tahniah @shuibsepahtu dan pasukan! Maju kehadapan! Jalan terus.. Tak dapat nak bayangkan arwah ada di sisi.. Mesti dia akan bers0rak gembira. Al-Fatihah Sarah..” K0men peminat lagi. 

Be the first to comment on "[VIDEO] “Sarah Mesti Bangga Kalau Dia Ada. Tahniah.”- Perniagaan Air Shuib Dapat Pengiktirafan Antarabangsa."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*