[VIDEO] Wanita dipuuk0I suami hingga k0ma bakal bersalin, adik dedah RlSlK0 perlu diterima.

Kisah seorang wanita yang menjadi m4ngsa belas4han suami sehingga k0ma pada  pertengahan tahun ini dikatakan bakal meIahirkan zuriat pertamanya tidak lama lagi.

Jahidah Nordin yang berada dibawah jagaan keluarganya kini telah mengaIami keced3raan  ser!us di bahagian kepala selepas disy4ki dipuk0I suami pada 4 Mei 2021.

Dokt0r beritahu risik02.

Menerusi TikT0k adik kepada wanita itu, kakaknya sedang menanti hari untuk bersaIin selepas kandungannya mencecah usia 9 bulan.

Namun, dalam perkongsian terbaru @zaihzara15, mereka sekeluarga berasa HlBA selepas d0kt0r memaklumkan beberapa kemungkinan yang akan terjadi ketika kakaknya bersaIin nanti.

Menerusi kapysen yang disertakan @ziahzara15 menyatakan yang ada beberapa ris!ko yang perlu ditanggung seperti respirat0ry distr3ss, pendar4han, c@rdiac @rrest dan juga kem4tian.

Perkembangan terkini Jahidah.

Pastinya berita itu membuatkan mereka berasa ris@u kerana tidak lama lagi tarikh Jahidah akan melahirkan akan tiba. Setakat ini, adiknya kerap memuat naik perkembangan terkini wanita tersebut yang masih lagi separa sedar dengan kondisi terbaring sahaja di atas katil.

Semoga semua urusan dipermudahkan.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan k0men dengan mendoakan agar urusan Jahidah dipermudahkan dan berharap agar keajaiban berIaku agar dia sihat seperti sedia kala.

Mereka juga turut meminta ahli keluarga terus kuat menempuhi dugaan hebat ini dan reda dengan sebarang kemungkinan pada masa akan datang.

Reda dengan apa jua keadaan.

Semoga akak kuat hadapi ini semua.

Sumber: TikTok @ziahzara15

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Wanita dipuuk0I suami hingga k0ma bakal bersalin, adik dedah RlSlK0 perlu diterima."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*