Wanita Dkwa 3 Tahun Did3ra Suami, Sanggup Tak Cer@i Sebab Suami Terlalu Handsome – ‘Kalau Cer4i, Susah Nak Jumpa Yang Kacak’

Hanya kerana si suami memiliki wajah ‘tampan’, seorang wanita tidak sanggup bercer4i meskipun si suami dipercayai sering mend3ranya. Lebih mengej0tkan apabila mengetahui perbuatan kej4m itu dikatakan diIakukan si suami sejak tiga tahun lalu.

Mngsa kegan4san rumah tangga.

Memetik lap0ran Mirror Press, wanita yang dikenali dengan nama Li ini berasal dari China dan telah mendirikan rumah tangga bersama si suami sejak beberapa tahun lalu. Difahamkan, pasangan ini berkenalan melalui rakan mereka dan mereka mula jat0h cinta pada pandangan pertama.

Dua bulan kemudian, mereka membuat keputusan untuk mendirikan rumah tangga. Namun tidak lama selepas menikah, pasangan ini mula bertengk4r akibat perselisihan faham. D4kwa Li, pada awalnya si suami hanya mengeluarkan perkataan kesat sahaja tetapi lama kelamaan hubungan mereka semakin ter0k bahkan si suami dikatakan mula ‘naik tangan’.

Saya tidak menyangka bahawa dia akan memuk0l dan menendang saya.

Enggan cer4i sebab suami kacak.

Setiap kali apabila si suami meminta maaf, Li pasti berlembut hati dan memafkan perbuatan si suami terhadap dirinya. Menurut sumber, ibu bapa dan ahli keluarga sudah menasihati Li untuk berpisah dengan si suami namun Li enggan berbuat demikian. Malah si suami juga mengaku sudah tidak tahan dengan sikap Li yang sering mengawaI kehidupannya.

Dakwa lelaki ini lagi, dia perlu melap0rkan segalanya kepada Li setiap kali dia keluar rumah. Jika tidak, Li akan menud0hnya cur4ng dengan wanita lain. Oleh hal demikian, lelaki ini nekad mahu bercer4i tetapi Li berkeras dan tidak mahu berpisah dengan alasan lelaki itu adalah cinta pertamanya dan disebabkan wajah suaminya yang kacak.

Suami saya sangat kacak. Jika saya bercer4i, susah untuk jumpa suami yang kacak lagi.

Difahamkan, Li kini sedang hamiI dan si suami berjanji akan menjaga Li dan kandungannya dengan baik. Dalam kesempatan itu, dia berharap agar isterinya itu juga akan memberi kepercayaan dan tidak bersangka bur0k terhadap dirinya.

Saya bersedia menyetujui semua syarat suami.

Sumber:mirrorpress

Via ohbulan

Be the first to comment on "Wanita Dkwa 3 Tahun Did3ra Suami, Sanggup Tak Cer@i Sebab Suami Terlalu Handsome – ‘Kalau Cer4i, Susah Nak Jumpa Yang Kacak’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*