[VIDEO] Manisnya p0Iigami, suami bagi BlNl muda RM20k sebelum balik rumah isteri tua.

Dengar saja perkataan p0ligami, pasti para wanita sudah tidak senang duduk kerana ia merupakan sesuatu yang agak sukar diterima walaupun ada yang sedia untuk berkongsi kasih.

Namun, jika sudah merasai kebahagiaan berp0ligami, perkara tersebut tidak menjadi masalah dan tugas seorang suami pula haruslah adil dengan isteri-isteri yang lain.

Bagi duit belanja.

Hal ini samalah seperti perkongsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai Fara Zurkanaini apabila memuat naik satu video  diberikan suami RM20,000 tunai selepas meminta duit belanja sebelum lelaki itu balik ke rumah isteri satu lagi.

Dia yang merupakan isteri kedua juga sempat berseloroh  diruangan kapsyen dengan meminta sebiji istana memandangkan duit RM20,000 senang sahaja diberinya.

Biar tak kaya asal berkongsi.

Perkongsian tersebut menjadi perhatian ramai dan telah ditonton lebih dari 300 ribu viewers tidak sampai sehari dimuat naik. Rata-rata mereka berasa gembira dengan kebahagian yang dikecapi pengguna TikTok itu.

Ada juga yang mengatakan jika suami dapat memberikan duit belanja sebesar itu, hidup dimadukan pun tidak mengapa kerana tahu suaminya mampu menanggung segala keperluan isteri-isteri..

Sumber: TikTok @farahzurkananini

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Manisnya p0Iigami, suami bagi BlNl muda RM20k sebelum balik rumah isteri tua."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*