[VIDEO] AjaI ketika bercuti di Bent0ng, remaja meninggaI selepas masuk ‘rumah h4ntu’

Seorang remaja lelaki didkwa menigal dunia ak!bat ser4ngan jant0ng selepas memasuki ‘rumah hantu’ dipercayai ketika bercuti bersama ahli keluarga di sebuah pusat peranginan di Bentong, Pahang pada tengah hari Rabu lalu.

Pengasas dan Sukarelawan Unit Khas Van Jenazah, Mr Wan Cai berkongsi kisah pemergian mngsa, Muhammad Suhairil di laman Facebook dari awal sehingga arw4h selamat dikebvmikan di Tanah Perkub0ran Islam, Bukit Baru, Melaka malam tadi.

Menurut Mr Wan Cai, remaja berusia 16 tahun itu melalui percutian dengan penuh kegembiraan selama tiga hari dua malam sebelum berakhir dengan trag3di apabila menghembuskan nafas terakhir pada hari ketiga.

Rajin bantu ibu bapa cari rezeki.

Bercerita lanjut, Mr Wan Cai berkata, anak kelima dari enam adik-beradik itu dibawa ke sebuah klinik berdekatan selepas berlaku kejadian tersebut namun disahkan meningg4l dunia sebaik tiba bagi menerima rawatan lanjut.

Difahamkan, Allahy4rham Muhammad Suhairil kemudiannya dihantar ke H0spital Bentong untuk menjalani proses bedah sias4t.

Kami jalankan amanah diberi bapa arwh.

Terdahulu, Mr Wan Cai memuat naik sebuah video kejadian memaparkan mangsa terkulai dan tidak sedarkan diri sebelum kedengaran suara meminta pertolongan daripada kakitangan ‘rumah h4ntu’ berkenaan.

Sumber: Facebook Mr Wan Cai Official

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] AjaI ketika bercuti di Bent0ng, remaja meninggaI selepas masuk ‘rumah h4ntu’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*