[VIDEO] Isteri Tangk4p Suami BerskandaI, Tetapi Nangis Bila Di Suruh Kahwin Dgn Sk4ndaI.

Sudah bertahun kahwin tapi lagaknya persis orang bujang, ini antara fakt0r yang menyebabkan suami mudah terjebak dengan lsu perseIingkuhan. Tidak cukup seorang, segelintir golongan lelaki akan mula mencari keseronokan luar dengan wanita lain. Apabila sudah ditangk4p, jangan peIik sekiranya isteri anda nekad angkat kaki kerana hati yang sudah ‘tawar’ memang suk4r dipujuk kembali.

Suami ditangk4p bersk4ndal 2 tahun dengan janda anak 1.

Mengetahui suami sendiri berskandaI dengan wanita lain memang sangat meny4kitkan. Namun bagi seorang isteri ini, caranya membalas semula perbuatan khianat berkenaan menjadi tular di media TikTok. Menurut pernceritaan Puan Ayue Rizky, sebenarnya dia sudah 13 tahun mendirikan rumah tangga dan dikurniakan beberapa orang anak. Namun di sebalik kebahagiaan, si suami didapati diam-diam menjalinkan hubungan ‘terlar4ng’ dengan seorang janda anak 1 selama 2 tahun.

13 tahun pernikahan InsyAllah saya ikhlas…Datang rumahnya suruh kahwin n4ngis

Tidak seperti orang lain, dia cuba untuk elakkan menangis lalu mendatangi rumah keluarga gadis perampas berkenaan. Dia nekad mahu mengahwinkan mereka berdua di atas satu ikatan yang halal. Tapi entah kenapa, pasangan berkenaan malah ketakutan dan merayu-rayu enggan dinikahkan sehingga sanggup ‘bersujud’ pada kaki Puan Ayue.

Membant@i dengan cara elegant… Hidup perlu diteruskan

Melihat cara tenang Puan Ayue memberikan pengajaran kepada couple tersbut, netizen juga menjadi puas hati. Malah ada yang berharap di boleh keluar daripada perkahwinan tersebut dan mencari kebahagiaan baru.

Sumber : TikTok Ayue Rizky & KisaH Dunia.

Via infokini

Be the first to comment on "[VIDEO] Isteri Tangk4p Suami BerskandaI, Tetapi Nangis Bila Di Suruh Kahwin Dgn Sk4ndaI."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*