Pelajar 23 Tahun Tamatkan Riwayatnya Setelah Minum Rac0n Di Tepi Kub0r Bapanya, Nota Dan Video Terakhir Mngsa Menjawab Segala Persoalan.

Menurut penjaga kub0r, ketika kejadian m4ngsa dilihat sedang meneguk botol seperti teh, namun bau cecair itu agak tidak menyenangkan.

“Mngsa kebelakangan ini sering berdiam diri di kub0r ayahnya, bahkan kerap tertidur di sana.”

“Sebelum ini dia pun nak bvnuh diri, tapi hasratnya diketahui ibu dan adik beradiknya. Tapi, dia cari peluang lagi untuk berbuat demikian dan akhirnya selepas kawasan kub0r sunyi dia meneguk r4cun itu sewaktu ibunya tiada.”

Tertekan lepas disahkan hamiI

Memetik laporan Bogor Daily, m4ngsa yang dikenali sebagai Novia Widyasari Rahayu mengalami tekanan selepas disahkan mengandung ak!bat dip3rk0sa lelaki yang juga merupakan seorang angota beruniform dan diminta menggvgurkan kandungannya.

M4ngsa telah dibawa ke sebuah penginapan oleh kekasihnya dan telah dipaksa makan ubat sehingga dia tertidur… selepas 4 bulan kejadian, Novia disahkan hamil.”

Belum sedia kahwin, lelaki minta gvgur kandungan

Walaubagaimanapun, berita kehamilan itu telahpun dimaklumkan oleh keluarga pihak lelaki, namun pihaknya enggan mereka berkahwin hanya kerana anak lelakinya belum bersedia dan meminta agar kandungan digug0rkan.

Nota akhir m4ngsa.

SUMBER:Bogordaily Via Redaksi/ awattsyeikhh

Be the first to comment on "Pelajar 23 Tahun Tamatkan Riwayatnya Setelah Minum Rac0n Di Tepi Kub0r Bapanya, Nota Dan Video Terakhir Mngsa Menjawab Segala Persoalan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*