[VIDEO] “Hendak Sangat Ke Jadi 0KU?!”-Ras Adiba Mengam0k! ‘Bikers’ Wanita Pers3nda GoIongan 0KU

Senator dan bekas personaliti televisyen terkenal, Datuk Ras Adiba Radzi meluahkan rasa berang terhadap vido yang tuIar di media sos!al, memperlihatkan dua orang wanita yang berkelakuan seperti mempers3ndakan Orang Kelainan Upaya (0KU) ketika masuk ke dalam tandas untuk golongan tersebut.

“Korang Ni Dah Kenapa?-Ras Adiba
Menerusi posting di Instagram, Ras Adiba mempersoalkan tind4kan lndividu-individu tersebut yang disifatkannya seperti tidak mempunyai rasa empati dan merendahkan golongan 0KU sehingga sanggup melakukan tindakan sedemikian.

“Lepas satu-satu. Korang ni dah kenapa? Hendak sangat ke jadi 0KU?!

“Apa kamu ingat kami ini tiada perasaan sehingga kau rasa ada hak untuk persendakan kami?”- tegas Ras Adiba

Ter0k Dikec4m Netizen.

Susulan itu, dua lndividu wanita yang lengkap berpakaian seperti penunggang basikal ter0k dikec4m di media sosiaI berikutan tindakan mereka yang dianggap sebagai mel@mpau.

Tidak kurang dengan itu, terdapat netizen yang tampil mendedahkan nombor telefon dan laman Instagram salah seorang lndividu terbabit kepada umum.

Mohon Maaf Pers3nda Golongan 0KU.

Mohon Maaf Persenda Golongan 0KU
Tidak lama kemudian, salah seorang individu tersebut yang dikenali sebagai eyla_sn tampil memohon maaf secara terbuka di Instagram miliknya setelah mendapat kec4man daripada orang ramai.

“Assalamualaikum..saya memohon maaf atas khilaf yang video tersebar..saya mohon maaf sekorang ada pihak yang tersasa..tiada niat apa-apa..mgnhina jauh sekali..dengan ini saya memohon maaf kepada semua.. yang buruk datang dari saya..yang baik datang dari Allah Taala..”-Tulis eyla_sn di Instagram.

Sumber murai

Be the first to comment on "[VIDEO] “Hendak Sangat Ke Jadi 0KU?!”-Ras Adiba Mengam0k! ‘Bikers’ Wanita Pers3nda GoIongan 0KU"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*