[VIDEO] Isteri beria buat kejuutan, suami masuk rumah langsung tak pandang..

Meskipun menjalani kehidupan rumah tangga dalam serba kekurangan, pasti terdapat lndividu berusaha untuk menggembirakan hati pasangan terutama pada hari istimewa yang perlu disambut bersama.

Bagaimanapun, tidak semua usaha dibalas dengan kasih sayang sebaliknya terp4ksa menelan kepahitan dan terus tersenyum seolah-olah tiada apa yang berlaku.

Situ4si seperti itu boleh digambarkan mengenai seorang wanita ini apabila melakukan kejuutan dipercayai untuk suami tersayang, namun reaksi lelaki tersebut tidak seindah seperti disangka.

“Sakiit tak berd4rah”

Video pasangan itu dimuat naik di akaun TikT0k @c_ehem memaparkan wanita tersebut menyambut kepulangan suami dengan sebiji kek lengkap nyalaan lilin tetapi lelaki terbabit tidak memberi sebarang reaksi.

Sebaliknya, lelaki berkenaan dilihat tergesa-gesa beredar dari situ walaupun isteri sudah teruja dan tersenyum lebar yang mungkin menantikan kata-kata penghargaan daripada suami.

Tidak dapat dipastikan sama ada video tersebut berlaku di negara ini atau sebaliknya, tetapi rakaman berdurasi 39 saat itu meraih 11.5 juta tontonan dan hampir 52,000 komen dalam kalangan netizen Malaysia.

Rata-rata meluahkan rasa sebak dan kasihan apabila melihat pengorbanan wanita berkenaan yang langsung tidak dihargai selain meminta golongan lelaki supaya belajar menghargai pasangan dalam apa jua situ4si.

Jangan sampai isteri tawar hati…

Ramai memahami situasi yang berIaku kepada akak ni, memang terasa! Malah ada juga yang kata kalau sekadar ‘c0ntent’ pun, patut dijadikan contoh untuk pasangan lain.

Sumber: TikTok @c_ehem

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Isteri beria buat kejuutan, suami masuk rumah langsung tak pandang.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*