[VIDEO] “Belanja la apa2..” – Sempat hulur duit untuk fr0ntliners, sikap Tok Ti dipuji.

Jarang terpalit dengan k0ntr0versi, aura penyanyi nombor satu negara Datuk Seri Siti Nurhaliza masih utuh dalam kalangan peminat muzik tempatan sekali gus kagum dengan personaliti yang dimilikinya.

Bukan hanya bersuara merdu, penyanyi berusia 42 tahun itu juga dilihat ramah dengan orang sekeliling dan bermurah hati dengan menghulurkan ‘tip’ kepada petugas barisan hadapan baru-baru ini..

Seorang petugas wanita @cikjan_88 berkongsi satu video di aplikasi TikT0k memaparkan Siti Nurhaliza atau mesra disapa Tok Ti melakukan ‘drive-thru’ ujian saringan C0VID-19 dipercayai di sebuah fasiliti kesihatan.

“Mak Iti belanja, belilah apa2.. goreng pisang”

Selepas membayar caj ujian saringan, penyanyi lagu Purnama Merindu itu dilihat sempat memberikan lebihan wang ringgit untuk dibelanjakan oleh mereka yang bertugas.

“Betapa rendah dirinya seorang Siti Nurhaliza. Setiap kali datang mesti belanja kakitangan yang bertugas. Terima kasih Mak Iti,” tulis @cikjan_88.

Sementara itu, wanita berkenaan mengakui teruja apabila dapat bertemu dengan Tok Tik apatah lagi dia adalah salah seorang peminat di bawah ‘Siti Zoners’ namun jarang mempunyai masa bagi menyertai acara selebriti tersebut.

Tup2 muncul depan mata!

Meninjau ke ruangan k0men, video pertama itu menerima hampir 362,000 tontonan dan dipenuhi k0men positif warganet yang memuji tindakan murni Tok Ti selain mendoakan agar beliau sentiasa dimurahkan rezeki.

Nampak dia tak menunjuk

Sumber: TikTok @cikjan_88

 

Be the first to comment on "[VIDEO] “Belanja la apa2..” – Sempat hulur duit untuk fr0ntliners, sikap Tok Ti dipuji."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*