Termakan Sandwich B4B1 Lepas Sampai London. Ada Orang Tanya Sedap [VIDEO] Ke Makan Dan Ini Jawapan Noreen.

Ketibaan selebriti media s0siaI dan pelak0n, Norreen Iman ke London, United Kingd0m disambut dengan lnsiden yang tidak diingini apabila wanita itu dengan secara tidak sengaja menjamah sandwich yang mengandungi ‘p0rk beIIy’ atau perut b4bi.

Menerusi hantaran-hantaran yang dikongsikan menerusi Instagram St0ry, Norreen memberitahu yang dia membeli sandwich berkenaan kerana tidak tahu kandungan sandwich berkenaan ada unsuur tidak halal.

“Aku beli ni nampak kat situ tulis ham ke apa. Hari pertama saya berada di UK saya termakan b4bi. Pengajarannya sebelum makan kita tanya orang dulu dan baca di belakang,” katanya.

Kelihatan turut sama mengikuti Norreen ke London pelakon Janna Nick dan penyanyi Andi Bernadee.

Dalam pada itu, Norreen turut menyelar beberapa individu yang bertanya di ruangan DM di Instagram bagaimana rasa apabila termakan dag!ng haiwan tersebut.

“Semalam termakan b4bi. Hari ni aku rasa macam nak samak Iidah aku berkali-kali tahu tak.

Malam tadi dah berus gigi beriya, hari ni kena buat benda yang sama ni. Korang boleh lagi tanya, macam eh rasa b4bi tu sedap tak? Hello, aku bukannya nak makan sangat pun b4bi tu. Aku rasa macam s4kit hati.

“Duk semua DM, tapikan alang-alang dah termakan tu nak tahu jugak sedap tak rasa dia. Aku sep4k muka kau nanti sampai muka kau jadi b4bi tau.

“Boleh pulak semalam tersangkut-sangkut kat gigi aku. Aku macam nak jumpa d0ktor gigi terus bersihkan gigi aku yang penuh dengan BLT, b4bi Iemak tepi. Inilah caranya mungkin nak samak sekiranya kau termakan b4bi di London,” katanya.

VIDEO:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh NORREEN IMAN (@norreen143)

Meninjau ruangan k0men, rata-rata pengikutnya menasihati Norreen supaya lebih berhati-hati dalam memilih makanan yang halal ketika berada di sana.

Ada juga yang memberi cadangan supaya membeli makanan di kedai arab.

Sumber : GEMPAK.

Via awattsyeikhh

 

Be the first to comment on "Termakan Sandwich B4B1 Lepas Sampai London. Ada Orang Tanya Sedap [VIDEO] Ke Makan Dan Ini Jawapan Noreen."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*