[VIDEO] L0st C0ntact Selama 7 Tahun, Gadis Ini Tak Sangka Berjodoh Dengan Cruush Sekolah Sendiri

Pasti rata-rata anda di sini yang pernah mempunya crush pada zaman sekolah betul tak?

Kalau boleh sampai kadangkala hari-hari nak lalu depan kelas si dia untuk melihatnya. Namun, siapa sangka dengan jodoh yang Allah telah tetapkan. Crush kita pun boleh menjadi pasangan kita.

Sama seperti video yang tular di TikT0k ini apabila seorang gad!s berkongsi kisah dia dan pasangan telah mencuri tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

 

Tak sangka berjodoh dengan crush sendiri pada waktu sekolah.

Menerusi video tersebut, seorang gadis berkongsi cerita disebalik perkenalannya dengan si suami. Difahamkan, suaminya itu merupakan crushnya pada waktu sekolah dulu.

Namun, mereka l0st contact selama 7 tahun kerana tidak menggunakan Facebook lagi. Dia kemudian kembali membuka akaun Facebook atas urusan kerja dan dalam pada masa yang sama mencari kembali akaun suaminya itu.

“Alhamdulillah dia approved and still ingat I. Yang kelakarnya tempat training I dekat Shah Alam and dia kerja pun dekat Shah Alam”

“Conclusion nya dekat sini, soal jodoh jangan risau. Allah akan hadirkan pada waktu tepat dengan orang yang betul,” tulisnya.

Lihat video lain di bawah:

“Betul lah orang kata, kalau dipisahkan macam mana pun, dah jodoh Allah akan temukan balik” – Netizen.

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut mengucapkan tahniah pada pasangan tersebut. Malah, ramai yang memberikan pelbagai reaksi mereka.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 490.2K views, 59.3K likes dan 1,633 comments di TikTok.

Sumber says

 

 

Be the first to comment on "[VIDEO] L0st C0ntact Selama 7 Tahun, Gadis Ini Tak Sangka Berjodoh Dengan Cruush Sekolah Sendiri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*