[VIDEO] GeIagat Lelaki USlK Budak Baru Bersun4t Undang Tawa, “Mampu MelaIak Je…”

Menjaga kanak-kanak lelaki yang baru lepas bersun4t bukanlah satu tugas mudah lagi-lagi jika ada ahli keluarga yang suka mengus!k. Macam gelagat seorang lelaki ini yang sempat mengus!k adiknya yang baru lepas bersun4t sehingga membuatkan kanak-kanak itu men4ngis akhirnya.

Gelagatnya itu turut tuIar dikongsikan apabila video tersebut meraih lebih dari setengah juta tontonan setakat ini. Malah rata-rata netizen turut sama terhibur melihat reaksi kanak-kanak itu yang hanya mampu men4ngis semasa dius!k oleh lelaki ini.

Apa yang melucukan ialah dia mula menghalakan pist0l itu pada seorang kanak-kanak lelaki di hadapannya yang baru sahaja selesai bersun4t. Malah turut dapat dilihat, kanak-kanak itu terbariing dengan reaksi wajah yang tak0t.

Lelaki itu kemudian berseloroh meminta kanak-kanak itu memujinya dahulu atau dia akan menemb4k pist0l mainan itu padanya. Lebih mencuit hati, kanak-kanak itu hanya mampu men4ngis sahaja sambil cuba melindungi dirinya dari ditemb4k.

Di ruangan k0men, netizen turut sama terhibur melihat gelagat selamba lelaki itu. Malah ada yang berseloroh pastinya kanak-kanak itu berasa menyesaI apabila mainan yang diberikan kepadanya itu akhirnya memakan diri.

Sumber HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] GeIagat Lelaki USlK Budak Baru Bersun4t Undang Tawa, “Mampu MelaIak Je…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*