Majlis Kahwin Beri Ikan Iaga Sebagai ‘D00rgift’ Buat Pengunjung Binguung.

Bulan Disember boleh dikatakan sinonim dengan majlis perkahwinan. Menjelang penghujung tahun, pasti ramai rakan atau saudara terdekat kita yang melangsungkan majlis perkahwinan atau majlis pertunangan.

Di majlis kahwin pula, tuan rumah kebiasaannya akan memberikan cenderahati atau d00rgift buat para tetamu sabagai tanda penghargaan dan kenang-kenangan.

Pelbagai jenis d00rgift yang kita boleh lihat pada hari ini. Daripada bunga teIur, sehinggalah ke makanan seperti roti dan kicap. Namun, sebuah majlis kahwin di Kota Tangerang Selatan, Indonesia mendapat perhatian ramai kerana d00rgift yang diberikan agak lain daripada yang lain.

Beri d00rgift ikan laga.

Dalam satu video yang dimuat naik oleh seorang gad!s yang dikenali sebagai Agatha, dia berkongsikan pengalamannya menghadiri sebuah majlis kahwin yang memberi ikan laga sebagai d00rgiftUnik!

Dalam video tersebut, terlihat ikan laga yang diletakkan dalam bekas lutsinar diberikan kepada orang ramai. Turut kelihatan para pengunjung yang dilihat agak terkej0t dan binguung dengan do0rgift yang unik ini.

Menariknya, pengunjung diberi kebebasan untuk memilih ikan laga yang diminati. Di penghujung video, gadis ini sempat berselor0h mahu melap0rkan perkara ini kepada PETA. Macam-macam hal!

Meninjau di ruangan k0men, rata-rata warganet terhibur dengan pihak majlis kahwin yang memilih ikan laga sebagai d00rgift mereka.

“Pergi kenduri mau happy, malah diberi tanggungjawab”, k0men seorang warganet secara berseloroh.

Video penuh:

Sumber: Agatha

Via LM

Be the first to comment on "Majlis Kahwin Beri Ikan Iaga Sebagai ‘D00rgift’ Buat Pengunjung Binguung."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*