[VIDEO] Undang Seb4k, Pemuda Ini Tiba-Tiba TuIar Kerana Mukanya Sama Macam Abam B0cey

Meskipun sudah setahun lebih dijemput Ilahi, namun pemergian pelawak Abam B0cey nyata masih terkesan di hati r4kyat Malaysia. Malah semasa pertandingan ‘MLM 2021’ sebelum ini, Ali Puteh serta kumpulan Boro turut sempat menyatakan rasa rindu terhadap Allahyrham yang disifatkan sebagai figura abang dan juga rakan yang sangat baik.

Serius terkesima…jumpa pelanduk dua serupa Abam Bocey

Namun baru-baru ini, viraI sebuah video memaparkan seorang lndividu memiliki wajah persis seperti Allahyrham Abam. Perkongsian itu dimuat naik oleh pengguna TikT0k dak_opy, tatkala bertandang ke sebuah premis makanan terletak di Melaka dan ralit memerhati salah seorang pekerjanya. Tak din4fikan, sekali pandang memang orang awam akan menyangka lelaki itu adalah ‘kembar’ Abam Bocey.

Bukan setakat perangai…suara pun lebih kurang sama

Menurut Opy lagi, bukan setakat perangai pemuda itu saja yang sama dengan pelawak tersebut. Apa yang membuatkannya tersentuh adalah mimik muka serta suara lelaki tersebut pun lebih kurang sama juga dengan Allahy4rham Abam Bocey. Secara keseluruhan, video berdurasi 14 saat itu telah mengumpul lebih 600 ribu jumlah tontonan setakat ini.

Ingatkan video lama Abam…serius sebijik dengan muka Allahy4rham.

Meninjau ke ruangan k0men, rata-rata netizen turut terkesima dan sebak apabila wajah pemuda berkenaan persis dengan Abam Bocey. Selain berseloroh ingin jumpanya di Melaka selepas ini, mereka turut titipkan doa buat Allahyrham.

Komen netizen:

Ya Allah, samalah.. ingat dia tadi..

Sumber: sakura

Via infokini

Be the first to comment on "[VIDEO] Undang Seb4k, Pemuda Ini Tiba-Tiba TuIar Kerana Mukanya Sama Macam Abam B0cey"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*