‘Unfollow’ Di Media SosiaI Masing-Masing, Izreen Azminda Tampil Beri PenjeIasan!

Pelakon, Izreen Azminda tampil memberikan penjelasan selepas timbul spekulasi yang mendkwa dia dan suami yang juga merupakan pemuzik terkenal,  Ude Wahid saling tidak mengikuti akaun Instagram mereka.

Sudah Lama Unfollow Di Media SosiaI.

Menerusi p0sting yang dimuatnaik di Instagram, Izreen menjelaskan bahawa mereka sudah lama berbuat demikian dan kehidupan mereka kini juga berada dalam keadaan bahagia.

“Dah berzaman kot tak follow masing-masing..Apa masalah? Kitaorang sihat sejahtera ja kat sini. Nak kena follow nak kena p0st gambaq 5 minit skali ka baru kata kategori bahagia?”- jelas Izreen.

 

“Sakit Ka Apa Hang Ni?- Izreen Azminda
Dalam pada itu, Izreen turut mempersoalkan tindakan warganet di media sosiaI yang telah memuatnaik hantaran negatif yang disifatkannya sebagai satu penghinaan dan boleh didkwa.

“Yang hang pulak lebih-lebih dok mengund4ng p0st benda-benda lepas. S4kit ka apa hang ni?

Ingat na..post benda-benda yang boleh mengundang k0men-k0men negatif hinaan aib yang menjat0hkan dan sebagainya boleh did4kwa!”- katanya lagi

Bakal Ambil Tindakan Undng-Undng..

Tambah pelakon ini, dia akui sudah lama berdiam diri dan akan mengambil tindakan undang-undang terhadap individu yang melemparkan tuduhan terhadapnya. Walaubagaimanapun, video tersebut sudah dipadam di aplikasi TikTok.

“Semua pakat ada life masing-masing dah.. Hang pulak gelabah bewak stuck dalam life orang lain.. Lama dah aku dok senyap dengan orang macam hang nie..Nak kena ambik tindakan gak ni.. Tunggi sat hang.”- tegas Izreen.

Sumber murai

Be the first to comment on "‘Unfollow’ Di Media SosiaI Masing-Masing, Izreen Azminda Tampil Beri PenjeIasan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*