[VIDEO] Memori pertama tahun 2022, Nabila Razali jat0h terduduk ketika buat persembahan

Sudah menjadi kebiasaan sesetengah selebriti terutamnya penyanyi apabila menjadi artis yang akan memeriahkan sesuatu majlis sambutan ambang tahun baru baik secara terbuka mahupun acara tertutup.

HaI ini samalah seperti yang dilakukan penyanyi wanita, Nabila Razali apabila menjadi selebriti jemputan untuk mendendangkan lagu di majlis sambutan tahun baru yang diadakan secara tertutup.

TerpeIec0k pulak tengah menyanyi.

Namun begitu, situasi tidak dijangka apabila penyanyi lagu Pemat4h Hati itu tiba-tiba terpeIecok dan terjat0h semasa hendak menaiki pentas.

Situ4si berkenaan telah dimuat naik sendiri Nabila di media sosiaInya dengan menulis kapsyen ‘bagaimana dia memulakan tahun 2022’ pada ambang tahun maru malam tadi.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh 🐈 (@nabila.razali)

Walau bagaimanapun, tind4kan penyanyi itu yang pandai c0ver selepas lnsiden memaIukan itu mendapat pujian kerana dia tetap bangun dan kembali memeriahkan acara. Dia juga sempat mengucapkan selamat menyambut tahun baru kepada semua yang melihat persembahannya.

Aduhh s0rry tergeIak!

Rata-rata warganet telah meninggalkan k0men yang pelbagai dengan rata-rata berasa kasihan melihat situ4si yang tidak dij4ngka seperti itu.

Akan tetapi mereka tetap memberi kredit kepada Nabila kerana masih lagi meneruskan nyanyian dan ada juga mengakui tidak mampu men4han gelak walaupun beras kasihan melihat penyanyi tersebut jat0h terduduk di lantai.

Macam niIa, takde nak c0ver2 pun.

Dah tersungkvr pun tetap tersenyum.

Memang kena hati2 sikit kalau pakai heeIs.

Sumber: Instagram Nabila Razali

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Memori pertama tahun 2022, Nabila Razali jat0h terduduk ketika buat persembahan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*