[VIDEO] Lelaki Bawa PIastik Air Teh O Besar, “Bang Air lkat Bahu Satu”

Bila cuaca panas dapat air teh o ais memang satu rahmat! Melegakan tekak bila air sejuk ini melaluinya, malah menu minuman ini juga menjadi antara yang popuIar di kedai-kedai makan.

Biasanya minuman ini juga dipesan bungkus ikat tepi untuk memudahkan ia diminum. Namun lain pula halnya dengan seorang lelaki ini. Plastik air teh O yang dibawanya memang cukup luar biasa besar. Katanya itu adalah teh O ais limau yang dibungkus dalam pIastik yang sangat besar.

Berikut adalah rakaman lelaki bawa pIastik air teh o besar jalan-jalan yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikT0k dengan nama akaun brokekbatik:

Weyhhh..bukan calang-calang ya saiz plastik minuman lelaki ini! Macam nak buat kenduri sekampung saiz plastik tersebut! Perkongsian rakaman ini telah meraih lebih 2.5 juta tontonan dan 279 ribu likes. Apa-apa pun perkongsian rakaman ini telah membuatkan ramai terkej0t dan teruja dalam masa sama. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian lelaki bawa plastik air ini:

“Kalau abiskan mahu kenc!ng selang 2 minit”

“Kalau macam ni tak sesuai pakai limau kecik tu. Kena pakai limau bali”

“Macam s3ksa nak bawa air tu. Hahahahadoi macam2 haI”

“Ni sebulan baru habis”

Sumber HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] Lelaki Bawa PIastik Air Teh O Besar, “Bang Air lkat Bahu Satu”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*