[VIDEO] Bantu tenangkan keadaan, atuk pel0k cucu kehiIangan suami buat ramai seb4k

KehiIangan orang tersayang secara tiba-tiba memang sangat meny4kitkan. Walaupun takdir tersebut sudah ditetapkan oleh Maha Pencipta, namun sebagai manusia biasa kita tidak boleh lari dari rasa sed!h.

HaI ini samalah seperti perkongsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @nursyafiqahsyahira93 apabila berkongsi video ketika dia kehil4ngan suami tercinta disebabkan kemaIangan.

Namun begitu, apa yang membuat lebih ramai berasa seb4k dengan perkongsian wanita kuat itu adalah tind4kan datuknya yang memel0k cucu perempuannya bagi memberikan kekuatan agar lebih kuat menerima takdir Allah S.W.T.

Menurut pengguna TikT0k berkenaan, datuknya sangat sayang akan cucu menantunya kerana allahy4rham merupakan cucu menantu sulung dalam keluarga.

@nursyafiqahsyahira93 memaklumkan yang dia bergegas memel0k datuknya ketika jen4zah sampai kerumah bagi mencari kekuatan menerima kehiIangan insan yang amat disayanginya.

Faham sed!hnya macam mana, tapi kita kena kuat.

Perkongsian berkenaan nyata membuatkan ramai seb4k kerana melihat datuknya memeIuk erat wanita itu supaya bersabar menghadapi dugaan ini.

Sumber: TikTok @nursyafiqahsyahira93

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Bantu tenangkan keadaan, atuk pel0k cucu kehiIangan suami buat ramai seb4k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*