[VIDEO] Gur4uan habis ‘duty’, lelaki jadi poc0ng sergah rakan hingga terl0mpat-l0mpat

Dalam bekerja tidak harus terus serius. Setiap orang mempunyai cara tersendiri untuk menghiIangkan rasa pen4t serta str3s terutamanya jika bertugas dalam situ4si yang harus sentiasa bersedia.

Jadi poc0ng sergah member.

Menerusi perkongsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @roszaidasaad, dia telah memuat naik situ4si rakan-rakannya bergurau selepas selesai waktu bertugas.

Dapat dilihat salah seorang rakannya telah menyelimuti diri dengan kain berwarna putih sebelum melompat-lompat mengej0tkan rakannya yang kebetulan melalui kawasan tersebut.

MeIatah sampai l0mpat2

Mereka yang berkhidmat dalam pasukan beruniform itu terdengar mengekek ketawa selepas salah seorang daripada mereka sama-sama melatah dan melompat seperti ingin berkawad.

Best kan bertugas happy macam ni.

Perkongsian tersebut nyata membuatkan ramai terhibur lebih-lebih lagi melihat salah seorang angg0ta badan beruniform itu meIatah sehingga terlompat-lompat kerana terkej0t melihat rakannya yang berpenampilan seperti poc0ng.

Rata-rata warganet juga telah meningg4lkan k0men di ruangan TikT0k berkenaan dengan mengakui tergelak sama melihat angg0ta yang pastinya tegas tidak dapat mengawal reaksi ketika terkej0t disergah dalam suasana gelap seperti itu.

Sengaja ulang2 tengok biar diorang penat l0mpat.

Sempat kena teraj4ng lagi.

Jangan sampai poc0ng tu yang buat C.P.R.

Ni kalau betul2 hantu, memang ikut gelak sama.

Sumber: TikTok @roszaidasaad

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Gur4uan habis ‘duty’, lelaki jadi poc0ng sergah rakan hingga terl0mpat-l0mpat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*