“Nampak Sangat Pilih BuIu”- DS VlDA Kec3wa Sa Ya TERSlNGKlR Suku Akhir GV8

Jutawan k0smetik, Dato Seri Vida meIuahkan rasa tidak puas hati apabila mengetahui kumpulan Sa Ya yang diangg0taoi Saiful Apek dan Yassin telah ters!ngkir di peringkat suku akhir pr0gram Gegar Vaganza musim kelapan (GV8) yang berlangsung pada malam Ahad.

“Ada Masalah GV Minggu Penting Ni”-Vida.

Menerusi p0sting di Instagram, Vida berpendapat bahawa program Gegar Vaganza Musim Kelapan (GV8) mempunyai masalah pada minggu yang sangat penting itu dan merasakan persembahan kumpulan Sa Ya yang mempunyai ‘X Fact0r’ pada malam tadi.

“Saya rasa ada masalah GV minggu penting ni. T0wards ke separuh akhir. Sa Ya perf0rmance ada x fact0r malam ini.”

Tambahnya lagi, Vida turut mempers0alkan pihak terlibat yang masih mengekalkan Shidee dalam GV yang dikatakan ‘pancit’ sewaktu menyanyikan lagu Di Ambang Sore.

“Shidee pulak nak disimpan, nak diselamatkan.. Nampak sangat pilih bulu. Bulu pahat tak keluar suara. Tapi disimpan? Atas dasar apa? Lagenda? Kalau dah sah pancit nak diseIamatkan lagi?-Dato Vida

Sa Ya Sentiasa Berusaha Baiki KeIemahan.

Kongsinya lagi, Dato Vida berpendapat kumpulan Sa Ya sentiasa berusaha memperbaiki kelemahan mereka dan memberikan kemajuan yang membanggakan pada setiap minggu.

“Yang bagus dis!ngkirkan..Adakah sebab mereka pelawak.. Menjadi fiIIer jer dalam GV. Tiba-tiba lain jadi. Mereka berusaha baiki keIemahan mereka. Akhirnya hasilkan great impr0vement setiap minggu. Saya tahulah..Mainan ni. Saya mantan sp0nsor GV”-Jelas Vida

Selain Shidee, antara peserta lain yang mara ke separuh akhir adalah Nikki Palikat, Adibah Noor, Azan Sc4n, Ani Mayuni, Suki Low, Aliff Aziz, dan Aweera.

GV8 dihoskan Nabil Ahmad bergandingan dengan Jihan Muse dan bersiaran secara langsung dari Pusat K0nvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) selama 10 minggu pada setiap hari Ahad, jam 9.00 malam.

Sumber murai

Be the first to comment on "“Nampak Sangat Pilih BuIu”- DS VlDA Kec3wa Sa Ya TERSlNGKlR Suku Akhir GV8"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*