[VIDEO] Ker4cunan makanan, Ruhainies masuk h0spitaI – “Kena kerja, s3ksa okay!”

Pelakon berbakat, Ruhainies mengaIami ker4cunan makanan sehingga terpksa dikejarkan ke sebuah pus4t perubatan di ibu negara, baru-baru ini.

Menerusi perkongsian di laman Instagram, pelak0n berusia 29 tahun itu berkata dia mengaIami munt4h-munt4h ter0k dan s4kit perut ketika waktu bekerja.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @ruhainies7

“Only God knows how i felt at this moment.. was down with food poisoning last few days, thats why i was a bit quiet lately.
“Today je rasa betul2 recover from vomiting and stomach/chest cramps, can’t remember when was the last time i kena food pois0ning ter0k macam ni.
“Kena kerja while you s4kit tu s3ksa okay. Orang macam kami ni MC (cuti sakit) takde value tau. No matter what happens, kena kerja jugak supaya tak menyusahkan orang lain,” tulisnya.

Sementara itu, pelakon drama Lelaki Lingkungan Cinta itu mengucapkan terima kasih kepada pihak produksi yang memahami situasinya sekali gus mengambil sedikit masa bagi menyambung penggambaran.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @ruhainies7

Thank you to my drama production yang sangat understanding, dorang bagi i calltime lewat for the next day untuk sh00ting. Alhamdulillah, now i’m getting muchhhhh better.
“Pesanan Anis, jaga diri, jaga kesihatan okay. No matter how hard you work, how much you gain, kesihatan tu no.1 so that you can earn more, and give more,” ujarnya.

Rata-rata rakan artis dan pengikutnya menitipkan doa kepada Ruhainies agar segera sembuh dan terus diberikan kesihatan yang baik.

Sumber: Instagram Ruhainies

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Ker4cunan makanan, Ruhainies masuk h0spitaI – “Kena kerja, s3ksa okay!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*