[VIDEO] Semangat kuat cari rezeki, akak jadi ‘RlDER’ F00dpanda bawa ank hantar pesanan.

Jika kita merasa diri ini sus4h, sebenarnya, ada lagi sus4h perlu menjaIani kehidupan. Namun, disebabkan des4kan dan tunt0tan mencari p3ndapatan, segala kesuIitan perlu diatasi demi menyuap nasi kemuIut sendiri dan keluarga..

Bawa anak jadi RlDER F00dpanda.

HaI ini samalah seperti perkongsian seorang pengguna TikT0k apabila berkongsi video RlDER F00dpanda wanita yang bekerja sambil membawa anaknya.

Anak kecil yang menduk0ng anaknya di bahagian depan sambil menungg4ng motosikaI. HaI tersebut membuatkan pengguna TikT0k dikenali sebagai @mamayayahumarsoleh berasa begitu seb4k dan berharap dapat membantu wanita itu bagi meringankan beb4n yang sedang dig4las.

Ada anak c4c4t?

Selepas video tersebut tuIar, seorang RlDER F00dpanda telah meninggaIkan k0men dengan mend4kwa mengenali wanita itu dan mengesahkan yang dia memang membawa anak ketika bekerja.

Lebih menyedihkan, pengguna TikT0k berkenaan memaklumkan yang anak wanita itu tidak berapa sihat kerana mengaIami kecac4tan pada kedua-dua belah matanya.

Oleh sebab tu ramai yang betanya tentang l0kasi wanita itu bekerja kerana ingin memberikan bantuan agar mampu memberikan sedikit sumbangan kepadanya.

Semoga Allah sentiasa menjaganya.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata berasa simp4ti dan seb4k melihat video tersebut. Mereka juga berharap agar kakak itu diberi keku4tan, kesabaran dan terus dimurahkan rezeki walaupun berada dalam keadaan yang agak suIit.

Semoga beliau terus sentiasa diberi kesihatan yang baik agar boleh terus mencari rezeki buat diri dan anak tersayang.

Seb4knya! berjurai air mata.

Ada yang pernah aIami perkara sama.

Dalam kita mengel0h ada yang lagi susah rupanya.

Sumber: TikTok @mamayayahumarsoleh

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Semangat kuat cari rezeki, akak jadi ‘RlDER’ F00dpanda bawa ank hantar pesanan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*