[VIDEO] KHlNZlR Bantu T0lak Tong Ke Tepi Jalan, “Mesti Pergi Sekolah Ni”

Kh!nzir atau b4bi ini boleh dikategorikan sebagai haiwan liar kerana ia banyak ditemui dalam hutan dan semak samun. Dek kerana habitatnya yang terg4nggu, haiwan-haiwan ini mula keluar untuk mencari makanan di kawasan perumahan manusia.

Biarpun begitu, baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan haiwan ini telah mencVri perhatian ramai. Dalam rakaman tersebut kelihatan seek0r haiwan ini di tengah jalan raya yang agak sibuk. Namun apa yang mencvri perhatian ramai adalah kh!nzir ini bantu t0lak tong di tengah jalan hingga ke tepi.

Kelakuan haiwan ini dikatakan membantu pengguna jalan raya lain dan agak bijak. Korang s4ksikan gelagat haiwan tersebut yang sering menjadi bahan gur4uan warganet sebelum ini:

Perkongsian rakaman kh!nzir bantu t0lak tong ke tepi jalan yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikT0k dengan nama akaun supreme02295 ini telah meraih lebih 600 ribu tontonan dan 112 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian ini di ruangan k0men seperti berikut:

Sumber HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] KHlNZlR Bantu T0lak Tong Ke Tepi Jalan, “Mesti Pergi Sekolah Ni”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*