[VIDEO] ‘Jah4nam Eh Korang Ken4kan Aku’ – Pengantin Terhibur Rakan Beri Hadiah ‘Istimewa’

Sudah menjadi kebiasaan bagi tetamu yang menghadiri mana-mana majIis perkahwinan untuk memberi hadiah kepada pasangan pengantin. Lebih-lebih lagi yang berkhwin itu merupakan ahli keluarga sendiri mahupun rakan baik.

Terhibur rakan-rakan bagi hadiah ‘istimewa’

Tapi apa yang melucukan, seperti satu video dikongsikan oleh seorang lelaki dikenali sebagai Alif Naim di laman TikT0k yang mendapat hadiah ‘istimewa’ daripada rakan-rakannya.

Menerusi video tersebut, dapat dilihat lelaki berkenaan terhibur apabila melihat dua orang rakannya menyarungkan r4ntai besi yang berkunci kepada dia dan memberikan kunci rantai tersebut kepada isterinya ketika di atas pelamin.

Lebih terhibur lagi apabila rakan-rakannya yang lain turut memberikan hadiah seperti mop, t0ng samp4h, penyapu dan juga penyodok.

Tidak berakhir disitu, ketika sesi penyerahan hadiah ‘istimewa’ itu, rata-rata mereka turut terhibur dan tergeIak sesama sendiri. Bahkan pengantin perempuan yang berada di situ turut tergelak apabila melihat hadiah-hadiah tersebut.

Kalau bukan kerana sahabat siapa lagi nak meriahkan suasana majlis kita kan. Apa-apa jah4nam eh korang kenakan aku.

Video berdurasi 52 saat itu meraih lebih tiga juta tontonan dan mendapat lebih 299 ribu tanda suka di TikT0k.

Video penuh :

Seronoknya dapat kawan macam ni’

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen terhibur dengan rakan-rakan pengantin lelaki yang memberi hadiah ‘istimewa’ itu. Malah ada juga di antaran mereka yang mendoakan agar pasangan ini bahagia hingga ke syurga.

Sumber : al1fna1m

Via ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] ‘Jah4nam Eh Korang Ken4kan Aku’ – Pengantin Terhibur Rakan Beri Hadiah ‘Istimewa’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*