[VIDEO] Wanita Tergelak Anak Balik Sek0lah Dengan Topeng Lucu, “Berdekah Aku Gelak…”

Kalau anda masih ingat, semasa di sek0lah dahulu ada pelbagai aktiviti menarik yang diIakukan di bawah subjek Pendidikan Seni. Ada masanya peIajar akan melakukan pelbagai pr0jek seni sama seperti yang dikongsikan wanita ini tentang gelagat anaknya yang mencuit hati ini.

Bukan sahaja kelihatan c0mel malah ramai yang turut terhibur melihat gelagat pelajar itu yang siap pulang memakai t0peng lucu yang dibuatnya itu. Sehinggakan si ibu juga turut berdekah melihat gelagat anaknya itu semasa dijemput pulang dari sekolah ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, wanita itu berkongsikan situ4si di mana dia mengambil anaknya yang pulang dari sekolah itu. Tetapi apa yang melucukan, wanita itu tidak turun dari keretanya sebaik sahaja melihat kemunculan anaknya itu.

Turut kelihatan, pelajar tersebut yang memakai t0peng lucu yang dihasilkannya di sekolah. Mungkin juga pelajar itu baru sahaja selesai menyiapkan t0peng itu di kelas dan membawanya pulang untuk ditunjukkan kepada ibunya itu.

Lebih mencuit hati, pelajar itu siap memakai t0peng itu sambil berjalan menuju ke kereta ketika dirakamkan. Melihatkan gelagat anaknya ini, wanita itu turut sama berdekah dengan @ksi selambanya memakai t0peng lucu yang dibuatnya itu.

Meninjau di ruangan k0men, netizen turut terhibur melihat hasil t0peng yang dipakai oleh peIajar tersebut. Malah ada yang berkongsikan situ4si yang sama apabila anak mereka juga pernah meIakukan perkara yang sama sebelum ini.

“Dia bangga nak tunjuk kat mama hasil kerja dia tu.”

Sumber HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] Wanita Tergelak Anak Balik Sek0lah Dengan Topeng Lucu, “Berdekah Aku Gelak…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*