Biar isteri uruskan semua duit, rahsia kejayaan bisnes – Aeril Zafrel

Pelak0n Aeril Zafrel mengakui semua urusan kewangan bisnes diserahkan kepada isterinya, Wawa Zainal yang menjadi fakt0r kejayaan mereka sejak mendirikan rumah tangga 10 tahun lalu.

Aeril atau nama sebenarnya Suhairil Sunari berkata, dia percaya dengan kebolehan wanita dalam menguruskan soaI wang dan terbvkti bisnes mereka semakin berkembang maju.

“Antara Tips kejayaan yang saya amalkan sehingga hari ini ialah saya biarkan Wawa menguruskan semua duit perniagaan kami.
“Malah sampai ke hari ini saya masih tak tahu lagi nak pindahkan duit sy4rikat sebab saya percaya kalau wanita yang uruskan duuit, insya- Allah semuanya akan baik-baik saja,” tulisnya baru-baru ini.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

Kenyataan tersebut dimuat naik pelakon berusia 33 tahun itu di laman Faceb00k sebelum dikongsi semula oleh isterinya di Instagram.

Sementara itu, pelakon drama Tercipta Satu Ikatan itu juga meluahkan rasa syukur apabila berjaya melalui pelbagai episod jatuuh bangun bersama isterinya sepanjang tempoh hampir sedekad.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

“Alhamdulillah, sudah 10 tahun kami hidup bersama. Banyak dugaan yang telah kami lalui, dari awal perkahwinan hingga ke hari ini.
“Kami bukanlah pasangan yang sempurna. Masih banyak yang kami harus pelajari walaupun sudah satu dekad sebantal bersama.
“Kerana saling melengkapi kekurangan masing-masing itu lebih baik daripada mencari kesempurnaan.
“Alhamdulillah, tidak terkira banyaknya nikmat yang Tuhan telah pinjamkan sepanjang kami bersama, daripada empat orang anak hinggalah kejayaan pr0duk,” kongsinya.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

Terdahulu, pasangan itu berkahwin pada 2013 dan dikurniakan empat cahaya mata iaitu Ahmad Fakhruddin Attar, 8, Hayla Maghfiratul Adzkiyaa, 6, Ayya Soffya, 2, dan Muhammad Fahri yang dilahirkan November tahun lalu.

Sumber: Instagram Wawa Zainal

Via omm

Be the first to comment on "Biar isteri uruskan semua duit, rahsia kejayaan bisnes – Aeril Zafrel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*