[VIDEO] “Kalau tak cantik kena pandai, baru orang kenal” – Ramai Wanita Boleh ‘ReIate’ Dengan Video Ini.

Pernah tak anda lihat situasi di mana lndividu yang mempunyai rupa mempunyai kelebihan berbanding lndividu yang lain. Inilah apa yang kita panggil beauty priviIege atau keistimewaan kecantikan.

Baru-baru ini, seorang wanita yang dikenali sebagai Mira ada berkongsikan satu video berkenaan beauty privilege yang dialaminya.

“Bila anda tak cantik, anda kena belajar betul-betul, baru orang akan hargai kehadiran anda”, tulis Mira dalam video tersebut.

Video itu turut memperlihatkan Mira yang sedikit seb4k dan mengelap air mata ketika berada di satu tempat yang kelihatan seperti perpustakaan.

WhatsApp minta jawapan je.

Sambung Mira, ramai yang berkata dia mempunyai ramai rakan. Namun, dia berkata ia adalah sebaliknya. Realitinya, ramai yang hanya mesej gad!s ini untuk minta jawapan kepada tugasan kerja mereka.

Perkongsian ini ternyata menyentuh hati ramai wanita di luar sana yang turut pernah mengalami nasib sama.

Ramai Boleh reIate!

Meninjau di ruangan k0men, rata-rata warganet tidak kira lelaki mahupun wanita turut bersetuju dengan kenyataan ini dan mengaku mereka pernah terkesan dengan beauty priviIege ini.

Ade ke siapa yang boleh relate dengan situasi di atas?

Sumber LM

Be the first to comment on "[VIDEO] “Kalau tak cantik kena pandai, baru orang kenal” – Ramai Wanita Boleh ‘ReIate’ Dengan Video Ini."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*