[VIDEO] Sengaja Biarkan Anak Pergi Depan Kereta, Puak R0HlNGNYA Cuba Mmeras Ug0t Pemandu Kereta Akhirnya Ini Yg BerIaku.

TuIar di laman sosiaI rakaman video dashcam yang melibatkan budak R0hingya yang hampir-hampir dil4nggar kereta di depan rumah mereka.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALl.

Di dalam video tersebut, ramai berpendapat ibu kepada budak tersebut seolah-olah sengaja membiarkan anaknya pergi ke arah kereta yg tengah bergerak perlahan di jalan depan rumah.

Namun tidak dapat dipastikan lagi apa motif sebenar wanita itu melepaskan tangan anaknya.

Mengikut sumber dari laman facebook group Info-Info Semasa KemaIangan,Benc4na, Jen4yah di Pahang & Luar Pahang, terdapat lebih 30 orang berbangsa R0hingya keluar dari rumah tersebut mengepung pemilik kereta.

Sambungnya lagi, mereka juga cuba untuk memeras ugut pemandu tersebut. Namun penduduk di sekitar pantas melap0rkan kejadian itu kepada wechat SRS.

Budak R0hingya berlari ke tengah jalan raya.

Nasib baik, pemandu Kereta itu brek Kereta itu tepat pada masanya Dan tiada kemalangan berlaku.

Terdapat lebih Dari 30 orang berbangsa R0hingya keluar dari rumah tersebut mengepung pemilik kereta dan cubaan memeras ug0t pemilik kereta untuk duit. Nasib baik, penduduk melap0rkan kepada wechat SRS ketika itu.

Anggota peronda SRS segera bergegas ke l0kasi untuk membantu. Selepas beberapa pemeriksaan budak tersebut tidak alami sebarang keced3raan.

Kita menasihatkan mngsa untuk buat lap0ran ke balai p0lis .

Bagi muka duduk sini sudah jadi Biskut Rimau…

Dikatakan kejadian itu berlaku di Pekan Meru.

Menjengah ke ruang komen, rata-rata netizen meluahkan pendapat bahawa wanita itu seolah-olah sengaja membiarkan anaknya ke tengah jalan.

Tonton Video:

 

Sumber: Belumbalik.com & Group Facebook Info Semasa Kemalangan Pahang & Luar Pahang

Via rs-7

 

Be the first to comment on "[VIDEO] Sengaja Biarkan Anak Pergi Depan Kereta, Puak R0HlNGNYA Cuba Mmeras Ug0t Pemandu Kereta Akhirnya Ini Yg BerIaku."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*