[VIDEO] “Tersalah Emoji” – Cucu SEDlH Mengadu Kucing MATl, Tapi Cara Nenek Reply Pula Bikin Dekah.

Aplikasi WhatsApp sudah lama menjadi medium utama setiap orang untuk berhubung dengan ahli keluarga dan kawan-kawan

Namun, tidak dinafikan masih ramai yang tidak tahu bagaimana untuk menggunakan aplikasi itu lebih-lebih lagi apabila ingin meletakkan emoji.

Kebiasaannya, golongan warga emaslah yang masih terkial-kial untuk menggunakan WhatsApp kerana tidak tahu ingin menaip dan guna emoji-emoji dalam aplikasi tersebut.

Jadi, tidak hairanlah jika berlaku situ4si-situ4si lucu dalam conversation keluarga seperti apa yang terjadi di video tular ini apabila seorang nenek tersalah menggunakan emoji mencuit hati ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

Cucu mengadu kucing m4ti, tapi nenek pula tersalah guna emoji gelak

Menerusi video yang dimuat naik oleh @afief89, kelihatan seorang budak lelaki bernama Aiman itu mengadu kepada neneknya bahawa kucing kesayangannya telah mati dalam group WhatsApp keluarga mereka.

Namun, apa yang menghiburkan adalah apabila si nenek yang dikatakan baru mula belajar menggunakan aplikasi WhatsApp telah membalas mesej Aiman dengan emoji yang salah.

Dia yang sepatutnya menggunakan emoji sedih dan men4ngis tersalah guna emoji gelak seolah-olah seronok apabila kucing Aiman m4ti.

Bukan itu saja, nenek itu juga terguna emoji jari tengah apabila dia sebenarnya ingin mencari nombor satu.

“Kemain nenek kau siap bagi middle finger, hahaha s4kit perut gelak” – Netizen

Susulan tularnya video tersebut yang kini telah meraih sehingga 2M views, 219.2K likes dan 17.3K shares di TikTok, rata-rata netizen turut berdekah membaca ayat nenek Aiman itu.

Berikut di bawah adalah antara k0men menarik daripada netizen di TikTok:

Sumber says

Be the first to comment on "[VIDEO] “Tersalah Emoji” – Cucu SEDlH Mengadu Kucing MATl, Tapi Cara Nenek Reply Pula Bikin Dekah."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*