[VIDEO] Suami Tak Mahu Lepas Tangan Isteri, Tenang Sebelum Lafaz TaIak Di Mhkamah..

Setiap perkahwinan yang dibina pastinya ingin berkekalan sehingga ke syurga.

Namun, jika takdir dan jodoh sesebuah perkahwinan itu hanya setakat itu sahaja, mungkin itu yang terbaik bagi sesiapa yang menghadapinya.

Tular di media sosiaI TikT0k hari ini apabila perkongsian wanita bernama @ennajasz ini telah mengundang hiba dalam kalangan netizen apabila kisah penceraiannya dilihat berakhir dengan baik kerana kedua-duanya masih mampu berpegangan tangan ketika menunggu giliran di mhkamah.

Masih terlihat romantis, Ena memaklumkan tindakan untuk bercerai itu diambil berbulan lamanya dan mereka suami isteri mengambil keputusan untuk memutuskan hubungan kelamin secara matang.

Dalam video tersbeut, bekas suaminya itu masih menjemput Ena untuk bersarapan dan sempat makan bersama-sama serta berpengangan tangan.

Menjengah ke ruangan k0men, ramai juga netizen yang tertanya-tanya apakah sebab mereka berdua bercerai kerana masih dilihat seperti menyanyangi antara satu sama lain.

Tapi ada juga yang berpendapat bahawa ada pasangan memilih untuk bercerai dan berpisah kerana itu adalah jalan yang terbaik demi kebaikan masing-masing.

“Kadang-kadang ada pasangan akan jadi lebih baik bila berpisah tapi bukan ketika bersama. Janji anak tak terabai hati tak sakit.” k0men seorang netizen.

Betullah tu, kadang-kadang tu sayang tak semestinya memiliki..

Sumber : beautifulnara.com

 

Be the first to comment on "[VIDEO] Suami Tak Mahu Lepas Tangan Isteri, Tenang Sebelum Lafaz TaIak Di Mhkamah.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*