[VIDEO] Wanita Sebak, Tetap Hadir Majlis Bakal ‘Menantu Tak Jadi’ Walaupun Anak Sendiri Buat HaI

Memang benar jodoh, ajaI dan maut sudah terletak di tangan Allah SWT

Siapalah kita untuk men0lak takdir yang telah ditentukan. Buatlah macam-macam cara sekali pun, jika sudah tertulis tiada jod0h, maka sampai situ sajalah hubungan dengan si dia.

Namun, tidak semestinya kita perlu memutuskan hubungan silaturrahim dan bermus0han sesama sendiri. Tambahan pula jika sudah mengenali keluarga masing-masing.

Seperti sebuah video yang tuIar baru-baru ini yang memaparkan seorang wanita menghadiri majlis kahwin bakal menantu tak jadinya telah mendapat perhatian ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

Terkilan tiada jodoh sebab anak sendiri buat hal, tapi masih baik dengan bakal ‘menantu tak jadi’

Menerusi video yang dimuat naik oleh @mamadiva2431, kelihatan wanita itu yang dikenali sebagai Puan Shima telah berkongsi detik dia menghadiri majlis perkahwinan seseorang.

Dia dilihat sebak sambil memel0k pengantin perempuan tersebut. Rupa-rupanya, pengantin itu merupakan bakal menantunya. Tetapi, disebabkan anaknya sendiri buat haI, mereka berdua tidak jadi berkahwin.

Walaupun sed!h hajatnya ingin bermenantukan pengantin itu, namun dia tetap mendoakan agar kebahagiaan pasangan itu kekal hingga ke jannah.

Jarang ada mak menyalahkan anak sendiri walau dia tahu memang salah anak dia. Terbaik auntie!” – Netizen

Susulan tuIarnya video tersebut yang kini telah meraih 2.2M views, 121.6K likes dan 1.1K shares di TikT0k, rata-rata netizen turut sebak melihat riak wajah Puan Shima.

Malah, ramai juga yang kagum dengannya kerana tidak maIu untuk mengaku anak sendiri yang salah dalam hubungan cintanya dengan bakal menantu tak jadi itu.

Berikut di bawah adalah antara k0men menarik daripada netizen di TikT0k:

Mungkin ada hikmah semua ni terjadi. Apa-apa pun, salute dekat Puan Shima sebab masih menjaga hubungan silaturrahim dengan pengantin perempuan.

Sumber:says

Be the first to comment on "[VIDEO] Wanita Sebak, Tetap Hadir Majlis Bakal ‘Menantu Tak Jadi’ Walaupun Anak Sendiri Buat HaI"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*