[VIDEO] Pakcik buat AKSl tak senonoh, pecut selepas kant0i ClOM pakaian dalam.

Sebuah video tuIar di laman Twitter memaparkan aksi seorang lelaki warga emas melakukan perbuatan tidak senon0h sambil menci0m pakaian dalam wanita sehingga mengundang rasa jijik dalam kalangan netizen.

Video berdurasi 45 saat itu berjaya dirakam jiran mangsa sebelum dimuat naik oleh seorang pengguna Twitter, @WhotheLH memperlihatkan susp3k mengambil pakaian dalam wanita dijemur di luar rumah.

Hati-hati sidai kain kat luar rumah.

 

Selepas ditegur oleh jiran mangsa mengenai perbuatan tersebut, susp3k dilihat terus dalam keadaan tergesa-gesa sebelum beredar dengan menaiki sebuah motosikal yang diletakkan di lokasi berhampiran.

Berdasarkan kenyataan p0lis awal pagi tadi, kejadian berlaku berhampiran sebuah flat di Sri Sentosa, Jalan Klang Lama di Kuala Lumpur kira-kira jam 2.22 petang semalam.

Menurut Ketua Polis Daerah Brickfields, Asisten Komisioner Amihizam Abdul Shukor, pihaknya menerima satu laporan berhubung kejadian itu sebelum menahan seorang lelaki berusia 62 tahun yang tinggal di Puchong, Selangor bagi siasatan lanjut.

“Sias4tan dibuka mengikut Sksyen 509 Kanun Keseksaan dan Sksyen 14 Akta Kesalahan Kecil 1955 berhubung k3s itu.
“Permohonan rem4n terhadap susp3k akan dibuat hari ini,” katanya.

Tinjauan k0men netizen mendapati rata-rata mengecam susp3k yang dianggap sangat terdesak untuk melepaskan n4fsu sehingga sanggup melakukan perbuatan berkenaan secara terbuka.

Bagaimanapun, terdapat juga beberapa individu menyalahkan mngsa menjemur pakaian dalam di luar rumah namun dibid4s semula oleh segelintir golongan wanita.

Ramai salahkan orang sidai bawah matahari?

Pakcik kurang sihat kot?

Jemur la dalam rumah!

Alahai pakcik, imaginasi tinggi sangat.

Jijik! Gadai maruah demi n4fsu.

Dia dah lama perhati kot.

Sumber: Twitter @WhotheLH , Facebook Polis KL

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Pakcik buat AKSl tak senonoh, pecut selepas kant0i ClOM pakaian dalam."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*